A ja stanę w obronie ObserwatoR bo akurat jego typy bardzo czesto sie sprawdzają...dzieki niemu zarobilem juz bardzo dużo kasy...gosc ma nosa i wiedze wiec zobaczę co będzie tutaj w następnym tygodniu i może wejde
Hahaha, jest i jego klakier, jak zawsze, schemat widzę niezmienny i ten tekst dzięki niemu zarobiłem ..... Jak zdarta płyta, każdy może wejść i zobaczyć co rekomendował i jak poleciało po jego wpisach, także oszczędź sobie ckliwych gadek
Obserwator to niezly cwaniak, nagania niby merytorycznymi wpisami, a pozniej zostajecie na hakach(P2 chi,Praire, i wtopa Innogene).Na poczatku po nagonach jest pompka gdzie on realizuje wczesniej zebrane akcje, a pozniej wy wisicie.Robi to z klasą, bo bardzo przekonuwująco i niby merotycznie analizuje spolki na ktorych Was wywala.Jak nie chcecie stracic kasy to jak najdalej od jego wyborow!!!
Buhahaha przeciez on polecal praire i p2chill na początkiu tego roku i na obu spółkach wyrwalem po 100 PROCENT dzieki niemu...temat innogene juz byl wałkowany - ktos sie podszywal, inne ip...jego ip jest zawsze to co powyzej 89.64 cos tam
Bo gosc jest rozpoznawalny i po prostu wiele osob kierowało sie jego wpisami i zatobili, jak ja...nieraz sie myli jak kazdy ale chociaż rzeczowo pisze i mozna cos wyciagnac dla siebie
nie twierdze ze nie da sie zarobic po jego cynku, ale to trwa tylko kilka godzin od jego info, a pozniej wierzac w jego dlugoterminowe pesrspektywy dla danej spolki zostajesz na haku, a on ze swoja grupa przyjaciol z ktora wczesniej przygotowal akcje pod dana spolke juz wszystko sprzedal i czeka z inna spolka na kolejnych jeleni.Czyli reasumujac zorganizowana spekula:)
troche Ci sie procenty rozjechaly, widac ze nalezysz do "grupy" lub jestes jej wlascicielem:).Dodam ze mam szacunek do Obserwatora (moze to Ty w innym wcieleniu) za to jak inteligentnie roluje innych.
czyli jak widac po wykresach zyski realizuje sie po po chwili po cynku, a nie wierzy sie w dlugofalowe opracowania Obserwatora dotyczace pieknej przyszlosci spolki.Spekula w wazkim gronie:)
ObserwatoR to wyjątkowo bezwzględny typ. Wpuścił masę ludzi w Innogene choć widział raport.
On kupuje w piątek, nagania w weekend a w poniedziałek sprzedaje na +30. A masa ludzi zostaje na hakach.