• Rada Nadzorcza Autor: ~xyz [83.26.42.*]
    Bardzo ciekawi ludzie w RN,te nazwiska dużo mówią,
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~TKO [89.64.76.*]
    ten Michał Klimaszewski to ten sam co z Orlenu? :O
    https://www.orlen.pl/PL/OFirmie/RadaNadzorcza/Strony/Display.aspx?ElementId=30

a ten drugi coś ogarniał z Chińczykami w LiuGong Europe (jeśli to ten)

https://www.linkedin.com/in/piotr-rozwadowski-36bbb449/?originalSubdomain=pl

Byłoby ciekawie :P

• Re: Rada Nadzorcza Autor: ~TKO [89.64.76.*]
    jeśli to oni to ja jestem bardzo zadowolony!
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    Ciekawe
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~xyz [83.26.42.*]
    Tak,RN jest mocna,powiedzmy sobie dobro zmianowa,dla browaru to dobrze,dotacje,dofinansowania itp. A może to Pan Daniel zainwestował w browar.Może wypuszczą piwo Nowy Ład,Dobra zmiana albo Narodowe ciemne,kto wie
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~werhd [37.30.20.*]
    jaki danie,l chyba Don Orleone
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~xyz [83.26.42.*]
    Ha ha ha tak,Daniel Orleone, to jego miałem na myśli
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    Ciekawe , jestem zadowolony itd....itd , ale tak panowie dlaczego ciekawie i jesteście zadowoleni , tak trochę szerzej rozwińcie wasze zadowolenie i ciekawość . Dla mnie poza klepniętym projektem WZA który rozumie się był sprawą oczywistą nic nie ma ciekawego.
    Chyba że , Pani która zeszłą odrobinę poniżej 5% i można powiedzieć mówi teraz - czekam .
    Nowy zarząd , a chyba nie widzieli się Panowie pierwszy raz powinien moim skromnym zdaniem przygotować ( mieć przygotowany ) mały komunikat prasowy i dla akcjonariuszy : jakie plany i cele stawia sobie zarząd ? , wznowienie produkcji na jakim poziomie? , i czy oba zakłady będą produkować? , czy prowadzili już rozmowy marketingowe, czy takowe mają zamiar przeprowadzać najbliższej przyszłości ? , czy w ogóle to jeszcze będzie browar? , jak tak czy rozważana jest współpraca z innymi browarami powiedzmy lokalnymi?
    Na razie wiemy tylko o emisji akcji , po której ff będzie powyżej 3 % ( o ile ktoś nie wywali ) i pożyczce 5 mln którą udzieli prawdopodobnie największy akcjonariusz.
    Ładnie byłoby:
    - aby taki komunikat lub konferencja prasowa pojawiła się w mediach
    - zapewne nowy zarząd , utożsamia się z posadą i firmą co za tym idzie każdy zakupuje mały pakiet akcji
    - pojawiają się umowy handlowe zawarte z sieciami spożywczymi
    to chyba tyle, no chyba że coś dodacie
    pozdr
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    Jeszcze jedno , bardzo ważne - obejmujący akcjonariusze nowe emisje akcji ( I oraz J) będą zobowiązani do nie sprzedawania akcji po objęciu , czy nie ( lock up) Jeżeli tak to z jaki okresem ? - zazwyczaj jest to od 12 do 24 miesięcy
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~Jas [5.173.80.*]
    Faktycznie Dobra Zmiana w czystej postaci
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,10 2026-07-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.