robi się niezwykle ciekawie, ktoś wychodził ale ktoś wchodzi, biadolenie i trolowanie to tu norma od zawsze. Czekamy dalej co się wydarzy.... ;-) - najcierpliwszy z cierpliwych
Nic się nie wydarzy
Tu rynek nie łyka już bulls**tu, widać było po zainteresowaniu czatem na comparic. Dziś też nikt nie wyszedł i nikt nie wszedł, poprzerzucali się papierem, parę kółek wyszło.
Kto brał po 10 gr, to się może tak zabawiać i udawać, że tu jest jakiś ruch i zainteresowanie.
Pies z kulawą nogą tego nie chce
Emisje za 3,10 odwołali chociaż bida aż piszczy bo o chętnych ciężko
Cześć Mortimer ;) Mógłbyś mi to jakoś wytłumaczyć, bo już nie nadążam za tymi komunikatami ... Rozumiem, że z uwagi na pojawienie się inwestora nie będzie emisji ? Tak ? :)
O kurcze...to tak sobie myślę, że w takim razie musimy się zgłosić do Pana Kaszyckiego, żeby ten swój pakiet też podzielił na 3 części. ;) Chętnie bym przygarnęła taki milion akcji :)
Drodzy zarządzie i głowni właściciele!
Bardzo proszę zaprzestać wprowadzania inwestorów w błąd przez rozpowszechnianie nieprawdziwych, zmanipulowanych informacji.
Fakt: NIE MA inwestora.
Fakt: Jest jedynie „deklaracja o zainteresowaniu wejściem w udziały”. Niezobowiązująca do niczego. Nic z niej nie wynika.
Fakt : jest odwołana 3 dni przed zamknięciem emisja K
Fakt: Gdyby trwająca emisja była sukcesem spółka nie musiałaby czekać aż „deklaracja zainteresowania” prze-ewoluuje w chęć zakupu akcji a następnie w zakup udziałów (co oczywiście potrwa dłużej niż zamknięcie emisji).
Wszystkie pozostałe podawane tu przez naganiaczy informacje nie mają poparcia w oficjalnych komunikatach spółki
„Re: Nikt nie wchodzi! Re: Wchodzi inwestor - dobra wiadomość ! 0 0~Ola odpowiada ~Mortimer 2021-03-26 19:47 IP 109.173.155.*
Cześć Mortimer
Mec dobrze gada.
Sam przeczytaj. Ze zrozumieniem. Potem znajdź różnice między komunikatami spółki a tym jak je tu ns forum relacjonuje pewien zdesperowany przedstawiciel spółki.
Słusznie, do knf niech audyt zrobią
O ile zechcą takiego pryszcza badać
Ja ? Ja mogę pisać co chce i żaden "makler czy inny szynszyl nie będzie mi rozkazywał :P jezeli kilku baranow myśli że ja albo ola to ktoś ze spółki to kurde.. sprzedawajcie bo w poniedziałek lawina i armagedon :P wszystko jak leci co macie ! hahaha..tak żeby do 2 przynajmniej spadło.
Nie wiem..chciałbym zobaczyć betę grywalną tej gry. jak będzie wyglądała jak na filmie to szykuje się coś na prawdę fajnego. Nie interesuje mnie podbitka tylko rozwój w kierunku który sobie wytyczyli. Siedzę długo i jak już wspomniałem, długo jeszcze posiedzę zapewne.
Dwie z trzech które są na rynku bo smooth wheel nie odpalałem. co się pieklisz ? reszta miała być z tymi samymi postaciami z tego co kojarzę. Sadie Sparks i Taffy. Są trzy. Idz płakać dalej mnie to bawi konkretnie :P
mowisz o tym ? http://overlordsatwar.com. jak dla mnie to jest zbyt skomplikowane, ale ja ogólnie w strategie nie grywam. Ale skoro to mają to spodziewam się że coś z tym zrobią.