Klesyk nie pomógł,” kampania marketingowa” nie chwyciła to może niezobowiązujący świstek od starego kumpla ze znanej spółki pomoże !
Ciii
Kręcimy panowie
z wikipedii: Tłumaczenie z języka angielskiego-Cyber Group Studios to paryski programista, producent i dystrybutor animowanych seriali telewizyjnych i filmów dla dzieci we Francji i na świecie. Firma produkuje animacje 3D i 2D dla seriali telewizyjnych i filmów, seriali internetowych oraz wiadomości i filmów dokumentalnych.
Rzecz w tym że wy się nie śmiejecie, a beczycie jak mali chłopcy. Ja wierzę w swoje prognozy, poczekam dłużej - jak wspominalem na gieldzie trzeba być przygotowanym na wszystko. Jak wam nie odpowiada to wracajcie do piaskownicy chłopczyki
Xx: jak oceniasz dzisiejsze info? Będzie pod to gra od przyszłego tygodnia ? Pod gry na razie nie bardzo można tu grać, ale jest szansa, że wyciągną kurs pod dzisiejsze info jak inwestor obejmie emisje. Wszedłem dzisiaj:).
Bardzo proszę zaprzestać wprowadzania inwestorów w błąd przez rozpowszechnianie nieprawdziwych, zmanipulowanych informacji.
Fakt: NIE MA inwestora.
Fakt: Jest jedynie „deklaracja o zainteresowaniu wejściem w udziały”. Niezobowiązująca do niczego. Nic z niej nie wynika.
Fakt : jest odwołana 3 dni przed zamknięciem emisja K
Fakt: Gdyby trwająca emisja była sukcesem spółka nie musiałaby czekać aż „deklaracja zainteresowania” prze-ewoluuje w chęć zakupu akcji a następnie w zakup udziałów (co oczywiście potrwa dłużej niż zamknięcie emisji).
Wszystkie pozostałe podawane tu przez naganiaczy informacje nie mają poparcia w oficjalnych komunikatach spółki
Nie wprowadzam w błąd. Każdy wie jakie jest info. Wiadomo tez, że sytuacja spółki jest słaba, stąd cena akcji. Inwestor jest. Czy wejdzie w nową emisję, nie wiadomo na 100 %, ale gra zawsze idzie o przyszłość a nie o fakty
Nie mam pojęcie czy będzie gra pod coś. Ja tu jestem już długo i na długo. Czekam na betę do grania, wtedy może się zrobić prawdziwy szum wokół spółki...zapowiadają na jesień ale beta powinna być wcześniej
No wszyscy wiedzą, że wierzysz
Haha
„
Re: Bierzcie leszcze Re: WAŻNE: komunikaty - czytajcie uważnie 0 0~Xx odpowiada ~Opty 2020-09-15 09:00 IP 188.147.97.*
Za rok to tu będzie 60 zł i do końca roku jazda na 100
Sajonara„