Kupiłem teraz (na niby) 10000 sztuk akcji 4MASS.
W ciemno bez robienia żadnej analizy.
Zakup po kursie 0,45 zł bo podobno to mega okazja i taniej już nie będzie.
Zobaczymy jak na tym wyjdę w poniedziałek 29.03.2021 roku
Łączna wartość transakcji wraz z prowizją to 4518 zł
Czy każdym swoim wpisem na tym forum musisz udowadniać jakim niekulturalnym typem jesteś, pełnym nienawiści?
Wyjedź człowieku do sanatorium, sprzedaj akcje i odpocznij od giełdy. Dobrze to Panu zrobi.
Ludzie z akcjami 4MASS źle kończą. Akcje raz 25 gr, raz 82 gr a po 3 tygodniach już tylko 45 gr.
Rozumiem, że można się nerwowo wykończyć. Ale czy to powód by obrażać ?
Zapomnij o giełdzie. Serio
Bucem powiadasz... uhummm...~usunięty vel EKSPERYMENT vel TikToker, taki np. świat zwierząt jest tak fajnie pomyślany dla osobników płci męskiej, ze jak się nudzą, to z tych nudów liżą się po swoich mosznach. U ludzi barierą jest jedynie kwestia giętkości i rozciągnięcia. Nie myślałeś kiedyś nad stretchingiem? :))
No. Ze swojego, ze stacjonarnego, z siostry i brata nadaje... Kreuje rzeczywistość i steruje kursem. Wielki Architekt NC. Prawie jak Nicholas Easter w „Ławie przysięgłych” - ławą. :))
To że zarobisz to nawet ....śmiechu warte bo to wiadomo..napisz to tym co kupili po 3zl...czy zarobią....takich cwaniaków jak ty co kurs jest dno i piszę jaki mądry a jesteś głupi jak but...pozdro..zarob 8 tak wszystko prze..
Andras zazdroszczę, ty masz całe zycie święta nierobie, zapraszam we wtorek do mojego smietnika, zorganizuje trzy dni balowania dla ciebie i twoich kolegow a przy okazji spełnię dobry uczynek :))
Jak to jest problem dla ciebie, to powinieneś się poważnie zastanowić nad swoim postępowaniem i zabawą w inwestowanie. No, chyba, ze trollujesz. To zwracam honor trollowi. :))
No gościu po 5 miesiącach z 4500 zł zrobiłeś ok 2790 zł.
Niezła wtopa.
Na tych akcjach NIKT nie zarobi poza zarządem.
Do końca roku przy tym kursie spadkowym z 4500 będziesz miał 1800-2000 zł.
Sprzedaj i utnij stratę bo zawisniesz na haku na kilka lat.
Pozdrawiam
Słuchaj "experta" Jarosława - to wylądujesz jak największy jarosław w naszym kraju , już niedługo - czyli w rowie. Jeżeli kupiłe spo 0.45 i widzisz jaki jest kurs w tej chwili , to doskonale sam wiesz co zrobić. Pierdów pt, "sprzedaj, uciekaj / zaczekaj" - słuchać nie warto - masz głowę i (_)===D to kombinuj - jak mówi klasyk ...
Zarząd sprzedał, to znaczy że kasa się zgadza. Ktoś zarabia, a ktoś traci. Takie są prawa giełdy. Utnij stratę jeśli nie widzisz potencjału, dokup jeśli dostrzegasz szansę wzrostu. Pytanie ile to lat potrwa zanim pojawi się większe wybicie. Raczej dłużej niż 3 kwartały...
Klasyczny przykład jak wygląda inwestycja w spółkę 4MASS.
Akcje "kupione" po 45 gr gdzie dokładnie po pół roku są warte 24 gr.
Wtopa roku. Minus 55%
Stracone 2000 zł w pół roku.
Andras a jak Ty to skomentujesz? Cisnąłeś bekę z mojego wpisu a teraz ja cisnę bekę z Twojej wiedzy i tej Twojej życiowej WTOPY.
andras to wytrawny gracz, on tu nie wszedł za jakies smieszne kwoty i pol roku usredniał jak pozostali, tu sa grube setki tysiecy w plecy, tylko pozazdroscic stalowych nerwow i roboty na parkingu całe dnie i całe noce gdzie chociaz czesc mozna odrobic