• BOŚ poniesie wycenę Autor: ~oko [5.173.237.*]
    BOŚ poniesie wycenę i to ostro bo poprzednią zrobił:
    - na wyniku za 2020 - 52 mln - a wyszło 80 mln,
    - bo zakładał zysk 2021 jedynie 24 mln zł - a robił szacunek kilka miesiecy temu jeszcze przed nakręceniem obecnego szału na zakupie mieszkań
    - bo na wynik 2022 założyli aż 119 mln zł a 2022 rok (pewno ukończenie zysków z Uniq Tower) sie przybliża i ludzie coraz częściej bedą spoglądac na to jakie wynik spółki będą osiągać po pandemii

- ja tam dokupiłem bo w sumie może nei rosnei super ale przecież trend wzrostowy całkiem wyraźny - taka że do zobaczenia na 16 zł :)
  • Re: BOŚ poniesie wycenę Autor: ~Novy [5.173.184.*]
    Albo na 5zl
  • Re: BOŚ poniesie wycenę Autor: ~On [31.182.252.*]
    Niestety dziś zlecenie 5000 akcji zatrzymało kurs na -2%... Przy rosnącej giełdzie i budowlance...
    Nie jest to spółka na której można cieszyć się ze wzrostu kursu...(przynajmniej godnego względem wynikow).
    Miejmy nadzieję że na przestrzeni lat zrekompensuje to dywidenda.
  • Re: BOŚ poniesie wycenę Autor: ~ciekawy [5.173.237.*]
    lubimy naganiaczy na spadki - brakowało tu takich - to zawsze znaczy że ktoś chciałby kupić tanie
  • Re: BOŚ poniesie wycenę Autor: ~Novy [5.173.184.*]
    Tu na spadki nie trzeba naganiać.
    Przecież rośnie powoli ospale...
  • Re: BOŚ poniesie wycenę Autor: ~nienormalni [89.64.33.*]
    Jesteście nienormalni, jak to rośnie ospale jak od początku roku - w 3 miesiące - wzrosło około 50%?
  • Re: BOŚ poniesie wycenę Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dla niektórych to za mało hahaha
    Ja tam trzymam i twierdze ze ładnie rośnie wyniki za I kw tez będą dobre wiec będzie rosnąć dalej :))
  • Re: BOŚ poniesie wycenę Autor: ~Adwersarz [83.22.97.*]
    "Duże zyski są dziełem inwestorów inteligentnych, ostrożnych i cierpliwych, a nie lekkomyślnych i chciwych spekulantów..."
    J. Paul Getty, How to Be Rich
[x]
MARVIPOL 1,03% 7,82 2025-10-31 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.