Ktoś jeszcze się wybiera na Walne? Warto zrobić nalot i zobaczyć, kto za tym wszystkim stoi. Adres który podają w Talinie to wirtualne biuro więc ktoś że spółki musi się pojawić. Chyba, że Patro jakiegoś słupa wyśle ... zaraz galon albo jak nam to wytłumaczy.
Może na walnym Don odkryje karty i powie o co chodzi z tymi ruskimi. Ja ciągle mam nadzieję, że cała ta migracja Dona do Estonii i te ruchy na resbudzie z ruskimi to element jakiejś większej gry Dona. Pisali przecież, że ta ruska spółka jest brana do budowy elektrowni atomowych w Rosji i nie tylko.
Dnia 2021-03-30 o godz. 11:03 ~setoff napisał(a): > Może na walnym Don odkryje karty i powie o co chodzi z tymi ruskimi. > Ja ciągle mam nadzieję, że cała ta migracja Dona do Estonii i te ruchy na resbudzie z ruskimi to element jakiejś większej gry Dona. > Pisali przecież, że ta ruska spółka jest brana do budowy elektrowni atomowych w Rosji i nie tylko.
Dnia 2021-03-30 o godz. 11:03 ~setoff napisał(a): > Może na walnym Don odkryje karty i powie o co chodzi z tymi ruskimi. > Ja ciągle mam nadzieję, że cała ta migracja Dona do Estonii i te ruchy na resbudzie z ruskimi to element jakiejś większej gry Dona. > Pisali przecież, że ta ruska spółka jest brana do budowy elektrowni atomowych w Rosji i nie tylko.
jedno jest pewne - ten wasz Don na pewno sie nie pojawi, bo od paru lat nie siedzi w resbudzie