• Dwa filary Autor: ~Kamil [5.184.125.*]
    Dobra, zasiadłem do maszyny. Jeszcze chciałem coś skrobnąć w nawiązaniu mojego wczorajszego posta i tego co dziś napisał @meres.

Tamex prowadzi stabilna działalność jako wykonawca infrastruktury sportowej i to jest rzecz która wszyscy doskonale wiemy. W trakcie tych lockdownow zwalnia wiele branż, zwalnia branża infrastruktury dla samorządów jednostek terytorialnych, jest problem z komunikacją z tymi instytucjami bo są wyłączone z pracy (każdy wie jak to wygląda)
    Co nie zwalnia? Deweloperka. Ta branża wręcz przyspiesza. To jest niesamowicie pozytywny bodziec do wzrostów bo jeżeli zarząd Tamexu trochę myśli, a widać po firmie że myśli to deweloperka przyniesie nam wszystkim ładne wzrosty i zyski. Sam przed chwilą patrzyłem na tego dewelopera z Warszawy, ciekawy temat. W marcu podpisali aneks do umowy na kolejne 700 tysięcy. Przydałby się jeszcze jakiś mariaż z nową branżą. Ale to już na marginesie i życzeniowo. Pozdrawiam
  • Re: Dwa filary Autor: ~Rogal [31.60.228.*]
    Ty tak nie naganiaj bo akcji nie zdążę dokupić
  • Re: Dwa filary Autor: ~Kamil [5.184.115.*]
    Nie naganiam tylko ze tak to ujmę głośno myślę. Już jest post gdzie się doszukiwali naganiaczy.
    Ale nie mam racji? Pozdrawiam
  • Re: Dwa filary Autor: ~Misiek [37.47.53.*]
    Kamil,
    A propos innej branży to jakiś forumowicz na innej spółce pisał kilka miesięcy temu o Tamexie i fotowoltaice. Oczywiście to mógł być jakiś naganiacz chcący wyjść z papieru. Ale może jest w tym jakieś ziarenko prawdy, a wtedy...
    Pozdrawiam
    Misiek
[x]
TAMEX 0,00% 2,38 2025-12-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.