• Jak tam naganiacze ? Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Słabo wam idzie popytu nie ma, mocodawca nie ma komu sprzedawać, a tak pięknie miało być chyba rafałke coś na fb negatywnego napisał hłe hłe
  • Re: Jak tam naganiacze ? Autor: ~henio [89.191.131.*]
    widzę że zakrywacie niewygodne wpisy i dalej jest tak cudownie, pan wam po premii poleci bo arkusz naiwnych pusty nie ma komu sprzedawać, a na takich obrotach rosło i jak może teraz spadać hłe hłe
  • Re: Jak tam naganiacze ? Autor: bialoczerwony1972 [37.30.51.*]
    No ba! Bo ludzie sa takimi i#diotami że podejmują decyzje inwestycyjne na podstawie wpisów na bankierze. Nie mierz hienio ludzi swoją miarą :)
  • Re: Jak tam naganiacze ? Autor: ~Kibic [31.135.171.*]
    Buhahaha
  • Re: Jak tam naganiacze ? Autor: bialoczerwony1972 [79.191.23.*]
    A super. Wyniki najlepsze w historii! Siedzimy sobie nóżka na nóżkę i czekamy na kolejne wyniki aż c/z spadnie do 7. Na forum też nie ma nudy bo mamy trolla id^iotę niejakiego kibica z hakiem pod żebrem więc jest wesoło :)
    Jak chce mieć bekę to cuś napiszę i zawsze mogę liczyć na odzew mojego forumowego przyjaciela.
  • Re: Jak tam naganiacze ? Autor: bialoczerwony1972 [79.191.23.*]
    Przykre te twoje życie, żeby nie powiedzieć żałosne.... Piątek początek weekendu, potem sobota wieczór, ludzie piją, bawią się, biegają i morsują lub saunują ( jak ja i moi znajomi) a trollisko na forum bankiera by sobie humor poprawić xD Szacun xD
  • Re: Jak tam naganiacze ? Autor: ~fiskus [89.64.46.*]
    ale to Ty wygrzebales temat po roku + gdzie od daty publikacji 15% w dupe :D
  • Re: Jak tam naganiacze ? Autor: bialoczerwony1972 [31.61.179.*]
    A weź przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty i zerknij na daty ich publikacji xD
    Potem stań przed lustrem uderz się w pierś i przyznaj żeś nie teges delikatnie mówiąc xD
    Pijesz, bawisz się, biegasz, morsujesz, saunujesz w gejowskim klubie ze znajomymi gejami kiedy heteroseksualni faceci oglądają Mundial i seksują się z dziewczynami. Nie zamieniam się.
  • Re: Jak tam naganiacze ? Autor: bialoczerwony1972 [79.191.124.*]
    Mundial to dla takich la^musów jak ty! Siędzisz na kanapie z browarem i wcinasz chipsy i popcorn pasibrzuchu bo tak rozumiesz sport od dziecka/ !00% wieloryb chyba....Ty i hetero jprdl co za pe^dalisko xD Mundial się skończy i nadal będziesz siedział 100% wielorybie na tej swojej kanapie, podczas gdy ja ze znajomymi znajomi kocurami nadal będziemy morsować, biegać po kilkadziesiąt km i saunować i bawić się :)
    Mundial się skończy zostanie ci znowu tylko forum bankiera xD

pozdrawiam z polskiego bieguna 100% kanapowcu :)

Nie denerwuj się kochany, geje są fajni, jesteś fajny. Pozdrawiam różowo
  • Re: Jak tam naganiacze ? Autor: bialoczerwony1972 [79.191.124.*]
    No wiem, że ich lubisz. Nie krępuj się, używaj sobie życia xD
[x]
PLATIGE -1,30% 11,35 2025-10-09 16:48:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.