• Papier do kosza Autor: ~syk [37.30.62.*]
    Masakra, wali się to permanentnie, nikt nie chce tego nawet kijem dotknąć.
    Ekipę jakąś wymyślili,....... i od tej pory cały czas w dół. Nic dziwnego....
  • Re: Papier do kosza Autor: ~morion [37.190.129.*]
    chilli czopki z dup... po 20 mozna zaryzykować...
  • Re: Papier do kosza Autor: ~Maksiu [87.101.73.*]
    Dnia 2021-03-25 o godz. 14:15 ~morion napisał(a):
    > chilli czopki z dup... po 20 mozna zaryzykować...

Powiedział troll do trolla :)
  • Re: Papier do kosza Autor: ~morion [37.190.129.*]
    kupuj czesiu...oddasz po 20 tyle ze jeszcze nie wiem czy podstawie kubełek..
  • Re: Papier do kosza Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2021-03-25 o godz. 16:48 ~morion napisał(a):
    > kupuj czesiu...oddasz po 20 tyle ze jeszcze nie wiem czy podstawie kubełek..

zależy czy 20 osiągną przed raportem rocznym czy po ...
    w wersji przed niestety trzeba będzie się mocno zastanowić ... w moim wypadku niestety nie zaryzykuje przed raportem
    widziałem już co czapeczki potrafią robić z raportami .. :) :) - ten numer nazywał sie zawieszenie notowań ..:) :)
  • Re: Papier do kosza Autor: ~borewicz [89.75.157.*]
    Dnia 2021-03-25 o godz. 18:56 ghost-man napisał(a):
    > Dnia 2021-03-25 o godz. 16:48 ~morion napisał(a):
    > > kupuj czesiu...oddasz po 20 tyle ze jeszcze nie wiem czy podstawie kubełek..
    >
    > zależy czy 20 osiągną przed raportem rocznym czy po ...
    > w wersji przed niestety trzeba będzie się mocno zastanowić ... w moim wypadku niestety nie zaryzykuje przed raportem
    > > widziałem już co czapeczki potrafią robić z raportami .. :) :) - ten numer nazywał sie zawieszenie notowań ..:) :)

ech, pamiętam bardzo dobrze ten okres - trochę nerwów było. Teraz z boku trochę łatwiej się obserwuje.... pamiątam jaki byłem zadowolony jak uśreniałem po 23 następnie po 18 i 14...... doszło do 9 i kisiel w gaciach :)))
  • Re: Papier do kosza Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2021-03-25 o godz. 19:17 ~borewicz napisał(a):

> ech, pamiętam bardzo dobrze ten okres - trochę nerwów było. Teraz z boku trochę łatwiej się obserwuje.... pamiątam jaki byłem zadowolony jak uśreniałem po 23 następnie po 18 i 14...... doszło do 9 i kisiel w gaciach :)))

siedzę z boku patrzę - jak w teatrze .. :) :)

na tę chwile nic się nie dzieje zwykły opad "pod ciężarem" czekam na prawdziwy ruch po pojawieniu sie twardych faktów ..
    niestety dotacje się skończyły, mobilne gierki nie zarabiają kompletnie skoro spadła tak drastycznie (rok do roku) ilość ich pobrań i monetyzacja,...więc na czym ta spółka może zarabiać ?? na obietnicach ?? przestały przynosić efekty :) :) naiwnych coraz bardziej ubywa ..
    koszty ?? ..hhhmmm raczej się nie zmniejszyły biura w Sky Tower kosztują :) :)

• Re: Papier do kosza Autor: ~syk [37.30.62.*]
    Święta racja !!! ...ale wycena w porównaniu do innych nie jest kosmiczna, więc myślałem, że to trochę dygnie w górę. Niestety, widać, że rynek już wie swoje i raczej się nie myli skoro dzień w dzień coraz niżej.
[x]
TBULL 7,53% 4,00 2025-10-27 11:26:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.