Pewnie że kupili easycall bo im bardzo zależy , czekają tylko by zostać spółką giełdową bo w maju 2 nowe satelity w czerwcu 16 w przyszłym roku 60. wszystkie kontrakty z USA. Wiecej na https://www.youtube.com/watch?v=vzCMUEOrzfQ
50 to na rozgrzewkę w przyszłym roku z tego co w wywiadzie jak dojdzie to 500 może pęknąć maja tylu chetnych na usługi z tych satelit że zawojują rynkiem. A na razie to oni są pionierami w tych małych satelitach
Dzięki ale zbyt często słyszę podobne prognozy. Za dużo tego. Z drugiej strony miałem kiedyś optimusa kupionego pod koniec 2009 roku i cieszyłem się jak dziecko sprzedając półtora roku później. Do bitcoina kumpel mnie namawiał w 2012.... wydawał się bańką
Masz rację też mógłbym kilka historyjek opowiedzieć, też wpadłem parę razy, ale patrząc na naszą giełdę to tu nawet spółki o solidnych fundamentach są spekulacyjne bo nasza giełda jest za płytka na wieloryby. Ale zawsze jest szansa że w końcu jakąś perełkę się złowi która nie będzie rosła tylko okresowo albo spekulacyjnie.