• Umowa na 8mln Autor: ~Nowy [89.64.10.*]
    Fg miałeś rację. Trzeba było brać a ja się przyglądałem od rana...ehhh. I tak mam zawsze. Albo wejdę na górkę albo puszczam okazję.
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~df [196.53.0.*]
    Jakby co to jestem tez df i takie tam
    No mowilem. Po co sie tak zastanawiałeś?
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~Filip [5.173.113.*]
    Ja bym się tak nie nastawiał przy tej spółce na jakąś pompę, raczej będzie na początku max + 6% i później powrót na minus
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~Nowy [89.64.10.*]
    w tamtym roku wtopiłem na aqua i po dzień dzisiejszy strasznie dużo analizuję a to nie zawsze się opłaca...
  • Re: Umowa na 8mln Autor: masekrut555 [89.231.198.*]
    Grunt to pakować się w solidne i najlepiej ciche spółki a nie w obietnice, wtedy prędzej czy później zrealizujesz zyski.

W obecnych czasach większość dobrych opcji jest poza wig20,m40,niestety też już s80.

Protektor... Kurs sobie może skakać ile chce do góry jak na labocannie czy czymś innym ale do portfela czegoś takiego raczej się nie pakuje jak chce się spokojnie spać. Łapanie spadających noży kończy się nieraz kalectwem. Skąd się tu wziąłem skoro nie mam obecnie akcji Protektora? A no bo jakieś ziomki biegają wszędzie i naganiają na Protektora od parenastu godzin. A co to znaczy? Leszczy szukają, opchnąć to chcą z zyskiem bo pewnie się nazbierali a nie ma komu oddać po wyższej cenie.
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~sk [83.26.165.*]
    po 3,80 obecnie ciężko kupić cokolwiek a w moim osobistym odczuciu cena 6 zł też będzie okazją do kupna i dobrego zarobku ale każdy ma jakąś strastegię inwestycyjną ważne by nie dopłacać i nie tracić a zyski mile widziane
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~df [193.192.177.*]
    To ja naganiam, ale nie mam zamiaru nikomu opychać, tylko chce zainteresowac spółką i jak widac udalo mi sie to, bo mimo ze nie masz akcji, to tu siedzisz i nawet pokusiłes sie o wpis, a więc teraz sobie dodajecie do obserwowanych, a niedługo bedziecie kupowac na wyścigi. Jak bede opychał, to na pewno nie nziej niz okolice 5
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~Ph [5.173.80.*]
    4,4zł , gdyby to się udało zdobyć? To będzie wycieczka na 6zł ale wątpię i w jedno i drugie.
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~Wiedyn [37.47.31.*]
    przed wynikami doszło do 4,9
    a to juz 2 umowa

jutro powinno spokojnie przebić 4,5

ale może być różnie bo lockdownem straszą i wig słaby
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~Ph [5.173.80.*]
    Oczywiście chciałbym i 10zł , być może jutro na fali spadków bo nie ma co się łudzić gdy w USA spadki to gpw lawina.. być może protektor zabłyszczy ? trzeba wierzyć, toteż podbijamy posty może ktoś się skusi, jednak 4,4zł to jest wyzwanie.
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~Bocian [37.47.17.*]
    Ale z 2-3 dni temu była taka sesja gdzie wszystko leciało A protektor +4%. Widać że papier ma moc tylko ktoś to spokojnie rozgrywa
  • Re: Umowa na 8mln Autor: ~Gora [51.15.242.*]
    Powinni zakazać kupna tych akcji ustawa
[x]
PROTEKTOR 0,16% 1,24 2026-06-19 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.