Szalone wzrosty Tu jest bez bańki Tu same grubasy Astronomiczne zyski Nie jakieś podgwizdki Będzie 2 złote Bo to jest gwiazda Nie jakaś padaka Trolle spadkowe Ha tfu na was ciągle Boli bez przerwy Bo mają kompleksy Małe z was siurki goldman2centy jak milimetry Jutro rakieta Leci do nieba Będzie tu kosmos Bo to jest astro Nie jakieś gastro Zamknięte przez szuje.
Od 15;30 poszło 120k akcji po 0.77 dlatego pięknie Cię tam ubrali ^^ Zaczęła się dystrybucja a jak przeistoczy się na ostrą to chyba majtki do zmiany ze 3x dziennie ^^
I drogi Tadeuszu zbiera się akcje to na spadającym kursie od spanikowanych a nie na +40% od kogoś kto sypie bez opamiętania. Dobry masz tam bajer ale chyba mimo wszystko trochę słaby jak do mnie ^^
mnie nie zgasicie bo jestem jak a$tro gwiazda północy wskazuje drogę kierunek północ a trolle spadkowe pod ziemią, w piwnicy i jęczą, i syczą, i szczują bo znaczą tyle, co 2cm kartki
niezła rakieta to nie jest ściema na kosmodronie obecny do fotelu przypięty lecimy wysoko lecz nie wybucho MUSKamy chmury a tam na dole zostali bezpapierowi