To jest najgorsza szmata na giełdzie, musi spadać, tu już się nic nie wydarzy, to co urosło, to urosło pod planowaną sprzedaż infrastruktury, a teraz będzie znowu dołować.
Dnia 2021-03-24 o godz. 13:25 ~Polak napisał(a): > To jest najgorsza szmata na giełdzie, musi spadać, tu już się nic nie wydarzy, to co urosło, to urosło pod planowaną sprzedaż infrastruktury, a teraz będzie znowu dołować.
Dnia 2021-03-25 o godz. 11:02 ~PogromcaHossy napisał(a): > Dnia 2021-03-24 o godz. 13:25 ~Polak napisał(a): > > To jest najgorsza szmata na giełdzie, musi spadać, tu już się nic nie wydarzy, to co urosło, to urosło pod planowaną sprzedaż infrastruktury, a teraz będzie znowu dołować. > > Nie ma Aukcji na 5G > Nie ma zarobku
Zarobek jest i to bardzo duży, ale cały czas idzie na koszty za granicę na opłaty licencyjne itp zamiast na dywidendę dla akcjonariuszy. Nie wiem po co to w ogóle jest na GPW, niczemu to nie służy.
OPL może opaść max do 5,92 Gruby trzęsie aby słabe ręce puściły Nie ma powodów do paniki - jest czas do dobrania , ew. kółeczka można robić - ja sprzedałem we wtorek po 6,46 i dzisiaj odkupiłem z nawiązką :D I więcej funduszowych trolli ujawniło chcą zbić na maksa do 5,92 Trzymać PAPIER i dobierać bo przyjdzie czas i będzie wystrzał
Ale sytuacja podazowe zmieniłam się co nie co , wczoraj to było widać , że jest bloker wzrostow i nawet przypuscil pierwsza akcje zwały na Orange , patrz spadek lokalny na 6,2zl. Później wyszło szydlo z wora i znalazł się winowajca tej podazowe akcji. Bo jest info na liście KNFu że Marshal na znów krótka sprzedaż i będzie tu robił spadki na moje oko w okolice 6 zl