• Fatalnie się dzieje dlaczego? Autor: ~Michał [80.55.59.*]
    Kurs urośnie może latem jak będzie strategia
  • Re: Fatalnie się dzieje dlaczego? Autor: ~Polak [188.146.66.*]
    To jest najgorsza szmata na giełdzie, musi spadać, tu już się nic nie wydarzy, to co urosło, to urosło pod planowaną sprzedaż infrastruktury, a teraz będzie znowu dołować.
  • Re: Fatalnie się dzieje dlaczego? Autor: ~PogromcaHossy [178.43.148.*]
    Dnia 2021-03-24 o godz. 13:25 ~Polak napisał(a):
    > To jest najgorsza szmata na giełdzie, musi spadać, tu już się nic nie wydarzy, to co urosło, to urosło pod planowaną sprzedaż infrastruktury, a teraz będzie znowu dołować.

Nie ma Aukcji na 5G
    Nie ma zarobku
  • Re: Fatalnie się dzieje dlaczego? Autor: ~Geralt [37.30.54.*]
    Dnia 2021-03-25 o godz. 11:02 ~PogromcaHossy napisał(a):
    > Dnia 2021-03-24 o godz. 13:25 ~Polak napisał(a):
    > > To jest najgorsza szmata na giełdzie, musi spadać, tu już się nic nie wydarzy, to co urosło, to urosło pod planowaną sprzedaż infrastruktury, a teraz będzie znowu dołować.
    >
    > Nie ma Aukcji na 5G
    > Nie ma zarobku

Zarobek jest i to bardzo duży, ale cały czas idzie na koszty za granicę na opłaty licencyjne itp zamiast na dywidendę dla akcjonariuszy. Nie wiem po co to w ogóle jest na GPW, niczemu to nie służy.
  • Re: Fatalnie się dzieje dlaczego? Autor: ~TEO [80.51.23.*]
    OPL może opaść max do 5,92
    Gruby trzęsie aby słabe ręce puściły
    Nie ma powodów do paniki - jest czas do dobrania , ew. kółeczka można robić - ja sprzedałem we wtorek po 6,46 i dzisiaj odkupiłem z nawiązką :D
    I więcej funduszowych trolli ujawniło chcą zbić na maksa do 5,92
    Trzymać PAPIER i dobierać
    bo przyjdzie czas i będzie wystrzał
  • Re: Fatalnie się dzieje dlaczego? Autor: ~Andy [46.134.61.*]
    Ale sytuacja podazowe zmieniłam się co nie co , wczoraj to było widać , że jest bloker wzrostow i nawet przypuscil pierwsza akcje zwały na Orange , patrz spadek lokalny na 6,2zl. Później wyszło szydlo z wora i znalazł się winowajca tej podazowe akcji. Bo jest info na liście KNFu że Marshal na znów krótka sprzedaż i będzie tu robił spadki na moje oko w okolice 6 zl
  • Re: Fatalnie się dzieje dlaczego? Autor: ~kik [83.28.237.*]
    Zgadzam sie z tym postem w 1000% i tak samo postępuje. Tu gra się w sinusojdę o małych szczytach dużo transakcji algorytmicznych
[x]
ORANGEPL -1,20% 8,59 2025-10-14 15:23:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.