Problemem trailera nie jest jego jakość czy styl, wręcz przeciwnie, jest dobrze zrobiony. Problemem są wyświetlenia, ilość komentarzy. 12 tyś wyświetleń i 5 komentarzy w ciągu 9 miesięcy to naprawde mało.
Gra ma się sprzedać, co z tego że będzie dobrze zrobiona, jeśli nikt nie będzie w nią grał? Przerabiałem to już na Ovid Works i ich Metamorphosis. Gra ze średnią ocen 80%, w którą jak gra 10 graczy to jest święto.
Tutaj przecież będzie podobnie. Gra nie odniesie sukcesu na PC. Na mobilne owszem gierka mialaby dużo większy sens już. Nikt w takie gry na stacjonarnym pc nie chce grać. Ograją przez jeden dzień, a nawet nie i zrobią papa. Tak samo skończyła jedynka serial cleaner, która była po prostu monotonna na dłuższą metę. Po drugie DDI ma słaby marketing swoich gier. A wyświetlenia i komentarze pod trailerami tylko to potwierdzają.
Sami "znafcy" tematu tutaj widzę xd
Już nie mogę się doczekać Waszego zdziwienia i reakcji po premierze. Wtedy pewnie większość szczekaczy już się ulotni z tego forum, ale taki jest cykl naganiaczy.
no i co teraz napiszesz mądralo... pisałem, że trailer kiepski..... słabo im idzie, i wchodza w tematy jakieś sadystyczne.... chore... leki to oni powinni brać.
Dnia 2021-03-26 o godz. 12:44 ~prorok79 napisał(a): > no i co teraz napiszesz mądralo... pisałem, że trailer kiepski..... słabo im idzie, i wchodza w tematy jakieś sadystyczne.... chore... leki to oni powinni brać.
sam mam akcje tej firmy i na nic nie naganiam. Po prostu nie będę się oszukiwać, słabo im wyszlo jak %$#!..$!. trailer gorszy niż ten pierwszy. Denerwujaca muza... te basy... nie da się słuchać, ślizganie się postaci po sniegu/krwi.... słabe.. a zmywanie karcherem krwii ze śniegu..... nawet licealista nie wpadłby na taki durny pomysł. Zawiodłem się %$!.. i mam andzieję że szybko coś wypuszczą na dniach aby pokazać że jest lepiej niż gorzej.
Jak chcą pomysł na świetna grę, unikalną, to mogę im zrobić scenariusz. Ten serial cleaners tymczasem nie powala. Akcje spadną, to pewnie dokupię, ale w okolicach 2,1 zł. bo mimo wszystko cap firmy jest mały. nie ma z czego za bardzos spadać z kursy, wiec ponarzekać można.
To nie ma się podobać topie tylko graczom.Oto właśnie lata aby nadać karcherem troszkę luzu .To jest skradanka z nutą i nuta jest ok .Nie na darmo dostali Oskara za podkład muzyczny .
Gra musi się wyróżniać i budować rozpoznawalność studia .
J lepiej aby się nie wtrącać to gracze zdecydują i wystawia komentarz.
Gra jest inna niż wszystkie... to dobrze, musi się wyróżniać..... ale czegoś tu brak. ( nie powala, nie zachęca) może tylko zaciekawia ale czy to wystarczy ? -------------- czas pokaże. Myślę że, przydałby się jeszcze jeden, odważny, krok do przodu.
nowa gra Serial Cleaners napewno spowoduje wejście spółki na wyższą kapitalizacje, to bez dwóch zdań. Jednak spodziewałem sie po trailerze lepszych doznań, a wyszło nie ukrywam słabo. Pierwszy trailer był lepszy, pomimo, że zawarto w nim mniej materiału z gry.
Mam też niesmak po relacjach prezesa na youtube.... otóż, przekaz jest długi, przynudnawy i finalnie mało wnosi dla akcjonariusza.. Moim zdaniem, prezes powinien streszać się w 3minuty a nie przeciagać dyskusji na 1godz. bo nikt powazny nie ma czasu na takie mącenie wody.
Czekam na Serial Cleaners i liczę na to, że pomimo moich obaw, gra stanie się hitem steama.
sorki, ale jak przesłuchałem jedna relację, to miałem ochotę sprzedac akcje, bo wydało mi się to bardzo nieprofesjonalne. człowiek młody, to sie uczy, rozumiem to ale i się obawiam :-)
Dnia 2021-04-19 o godz. 16:16 ~prorok79 napisał(a): > sorki, ale jak przesłuchałem jedna relację, to miałem ochotę sprzedac akcje, bo wydało mi się to bardzo nieprofesjonalne. > człowiek młody, to sie uczy, rozumiem to ale i się obawiam :-) >
Sprzedaj tego śmiecia, szkoda czasu i życia na tej spółce. Tutaj jest gnój od lat.