• wiecie czym się różni historia game stop? Autor: ~browar [37.47.145.*]
    Tam drobni współpracowali żeby wyleszcxyc grubych... Ale tu jest Polska tu się tak nie da... I dlatego gruby skupi zaraz za grosze
  • Re: wiecie czym się różni historia game stop? Autor: ~bolo [83.26.60.*]
    Gruby za grosze to będzie miał z emisji,nie musi kupować na rynku
  • Re: wiecie czym się różni historia game stop? Autor: ~sdge [37.30.19.*]
    nie wiadomo jaka bedzie emisja,najlepiej jak zrobią PP czyli mam 1 akcję browaru to mogę się zapisać na 1 lub 2 akcje z emisji
  • Re: wiecie czym się różni historia game stop? Autor: ~ktoś-no1 [46.169.134.*]
    Spokojnie poczekaj do piątku. Będzie wiadomo kto wchodzi do zarządu , na pewno padnie słowo o przyszłości browaru .
    Następnym - krokiem ( tak się spodziewam ) nowy zarząd coś sobie kupi akcji , co by ładnie wyglądało. Dalej dla poprawy wizerunku po wznowieniu produkcji jakieś kontrakty zawarte. Oczywiście uregulowanie zadłużeń . I nas na tym poziomie nie ma , ludzie jak będą widzieć znaczącą poprawę akcji nie oddają, a że ich nie ma za wiele to dopowiedz sobie sam .
    Hasło : Dychę za akcję browaru
  • Re: wiecie czym się różni historia game stop? Autor: ~ktoś-no1 [46.169.134.*]
    Co w z tym PP??? Czytaliście projekt paragrafu walnego ?
    - Akcje przewidziane dla inwestora - akcjonariusza z pominięciem pp, chyba że nie będzie chętnych .
    - Jak sądzisz jak ktoś kupi po 10 groszy parę milionów akcji , to je wywali po 11 groszy - wątpię
    - Drugie jak będzie widać ,że browar się podnosi to również będą sprzedawać po takiej cenie
    - I ostatnie, najpierw muszą przygotować emisję i mieć chętnego do zakupu, co bez wyraźnej poprawy kondycji i nowych zamówień nie będzie łatwe
  • Re: wiecie czym się różni historia game stop? Autor: ~pawel [159.205.229.*]
    akcje maja byc zamknięte. będa zeby własciciel sie odkuł i zrekompensował to co włożył zeby juz ODDŁUŻYĆ browar
    gruby akcji nie kupi dopuki zaden z małych INWESTORÓW czyli nas nie będzie ich chciał sprzedać
    róznica taka ze FF tera zjest na poziomie 31 % a po nowych akcjach będzie na poziomie moze 5%

to Tylko i wyłącznie moje zdanie
[x]
CZARNKOW -4,52% 0,10 2025-11-12 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.