KONAKOV sprzedał na rynku 8 milionów akcji bras cena w tych dniach była 0,7-0,8zł to wychodzi trochę ponad 5 milionów złotych....
Cena za Energiale to 5 milionów złotych...... tak sobie tylko głośno myślę. Dziwne, że akurat te transakcje zostały przeprowadzone tydzień przed wygaszeniem umowy z Energiale.
Dziś odszedł pan Duda jutro odejdzie pan Onichimowski i kończymy - opada kurtyna. 01.04.2021 komunikat że umowa inwestycyjna No niestety jakimś cudem nie dojdzie do skutku i podłączamy elektryczne drony na Marsa
Joej. No że trzy tygodnie mnie tu nie było i tylne zmian. Z godzinę to będę czytać. Brać tego waszego skarbka czy nie brać? Połapać się w tych członkach nie mogę. A Prezes to jest Prezes czy nie jest Prezes? Swoją drogą że audytora nie zmienili.. Upierdliwy jakiś się trafił. Dokładnie jak ja :)))
fakty:
1. Ktoś kupił 10% Devoranu - musi się ujawnić.
2. Carom sprzedawał akcje Brasa, ma kapitał na zakup projektu Energiale
3. Kolejni członkowie RN rezygnują.
Na dniach :
Info kto zakupił pakiet 10%
Decyzja co do finalizacji projektu Energiale
Nowi członkowie RN
Nie ma tego jeszcze pokrycia w ESPI ale idzie nowe rozdanie
Dnia 2021-03-23 o godz. 22:45 wiesiek88 napisał(a): > KONAKOV sprzedał na rynku 8 milionów akcji bras > cena w tych dniach była 0,7-0,8zł to wychodzi trochę ponad 5 milionów złotych.... > > Cena za Energiale to 5 milionów złotych...... tak sobie tylko głośno myślę. Dziwne, że akurat te transakcje zostały przeprowadzone tydzień przed wygaszeniem umowy z Energiale. >
Dodając sprzedaż akcji Dev to się robi ponad 7 baniek, wystarczy na Energiale i na dalsze ruchy. Oby tak było.
Masz rację. Dwie umowy. A wiec komuś nie zależy (jeszcze) na ujawnieniu się.
Ciekawi mnie cena.
Ciężko zebrać takie ilości akcji z rynku i jeszcze ciężej sprzedać.
Znając cenę poznalibysmy chociaż potencial spółki oczami właściciela
Transakcja dokonała się 19 marca Tego samego dnia na linkedin.com pi pisze Wojciech Mazurkiewicz:
"Wszystkie karty leżą na stole, w tym również umowa inwestycyjna podpisana w dniu 17.09.2020. Dniem granicznym jest 31.03.2021. Po tym dniu bierzemy całkowicie nową talię. Podbieraki w górę"
Tak sobie przypuszczał, że może te dwa miliony akcji dostał Mazurkiewicz i na przykład jego syn...
Ponawiam pytanie. Czy spółka nadal jest zła i niedobra? Może się pomyliłem i zamiast +10 procent jest +40, przepraszam. Mogę tylko powiedzieć, że do 30 kwietnia będzie tutaj na stałe powyżej 1,50. Jak dobrze pójdzie to nawet przekroczymy 2 pln, a to i tak dopiero początek drogi.
mordziacha ty moj trollku caromowy spolka jest wspaniala, poprzesuwaliscie troche akcji miedzy soba i robimy wyszczal z komunikatu, potem powrot na 5 groszy bo nigdy nie bedzie tu prawdziwej dzialalnosci