Prawdę powiedziawszy to ty jesteś tunajwiekszym frustratem.Pilnujesz tego wątku jak Cerber zamiast wziąć się do solidnej roboty,Poduszki sobie daruj i przestań posuwać farmazony ,a przede wszystkim nie czekaj aż rynek cię obdaruje wysokim kursem elzabu.Niewiele tu zarobisz bo tacy lebiedzy giełdowi nie zarabiają.
Ajajaj, jaka troska tylko daruj sobie rozkazy co mam robić albo nie. Oceny też pozostaw mojej kieszeni. Jeżeli zabierasz głos, to się czep tematu, a nie próbuj tu budować towarzystwa wzajemnej adoracji w celach manipulacyjnych.
A tak w ogóle, to ja jestem szczęśliwym posiadaczem akcji Elzabu, więc nic dziwnego, że zaglądam na to forum. Pytanie, to co wy tu robicie??? Jeżeli ta spółka nie jest godna uwagi, to hyc tam na mabion i trzepać kasę, a nie tu przejmować się czyimiś stratami. Etatowi naganiacze czy jak?
Dnia 2021-03-25 o godz. 22:21 ~nelor napisał(a): > No i? Bardziej się tą stratą przejmujesz ode mnie? Dziękuję za troskę czy może, to życzenie frustrata.
Ja zadałem pytanie, a ty odpowiadasz jak jakaś bezmozga pała
Jak ktoś nie chce, to niech nie kupuje. Zadając pytania typu Pod co to ma rosnąć, można uznać, że ma się do czynienia z dzieciaczkiem, który urwał się z biolki i przegląda strony inwestycyjne, dodając swoje dwa grosze, ale brakuje mu podstawowej wiedzy. Wracaj na lekcje koleżko
Dnia 2021-03-28 o godz. 12:01 ~Hanx napisał(a): > Jak ktoś nie chce, to niech nie kupuje. Zadając pytania typu Pod co to ma rosnąć, można uznać, że ma się do czynienia z dzieciaczkiem, który urwał się z biolki i przegląda strony inwestycyjne, dodając swoje dwa grosze, ale brakuje mu podstawowej wiedzy. Wracaj na lekcje koleżko
Ooo wow o i tak nie mozna, bo co? Boisz sie, ze strace, na spółce w ktorą sam zainwestowales, czy boli cie dupsko, ze o to pytam?