• Jak pisałem w innym wątku, napalanie się nie ma sensu Autor: zgieudekpospolity [46.205.201.*]
    Raport nie jest transparentnie jasny i oczywiście kwestia dużych kosztów, i że to było to głównie w 4Q jest znacząca.
    Można mieć różne podejrzenia, ale należy je odróżnić od faktów - wszystko jedno w którą stronę zmierzają.

Jak będzie, tak będzie.

Natomiast zauważcie, że mamy pierwszą sesję od bardzo dawna, gdzie nie ma pustej godziny - bez transakcji.

Jeśli będą wzrosty - to dziś leszczynka oddała. Ja też leszcz, a nie oddałem.

Jeśli mają być spadki - to pytanie czy już się nie skończyły, od leszcza kupiła płotka i mamy i tak niewysokie 170tys. obrotu na tę chwilę.

Pozornie słaby raport to klasyk, co nie?

Ludzie pokładają za dużo wiary w tych jednostkowych datach, raportach i ESPI.
    Jak ma rosnąć to raczej między raportami, po cichu.

No chyba, że się naganiało, że ten raport będzie supernajlepszy i doskonały.

Nie że raz czy dwa się tak zasugerowało, bo takie ma się przypuszczenie na podstawie zliczeń umów, co normalne.

Tylko wypisywanie codziennie i wbrew prawdzie o jakichś kokosach.

To forum - 200mln = cisza i tak byłoby lepiej.

• Re: Jak pisałem w innym wątku, napalanie się nie ma sensu Autor: ~Djd [37.30.55.*]
    Dużo naganiaczy i nic poza tym. Zyski bieda i tylko obietnice o oze. Gaz nie jest przyszłością niech sobie te rurki robio bezemnie
  • Re: Jak pisałem w innym wątku, napalanie się nie ma sensu Autor: ~Krzyś [188.147.55.*]
    Dawać kupno sypnę
  • Re: Jak pisałem w innym wątku, napalanie się nie ma sensu Autor: ~Haha [116.203.47.*]
    To kupuj leszczu, jakoś stało i nie brales
  • Re: Jak pisałem w innym wątku, napalanie się nie ma sensu Autor: ~Krzyś [188.147.55.*]
    Jutro sypanko 0,45 0,50 wszystko przez prezia
  • Re: Jak pisałem w innym wątku, napalanie się nie ma sensu Autor: ~Maniek [88.156.138.*]
    Nadal nierozliczone roboty w IV kwartale, na które poszło dużo kasy a i tak przychody niemal takie jak w IV/2019.
    Ciekawe dlaczego nie konsolidują Politermu skoro wszystkie podpisywane przez nich umowy są komunikowane przez G-Energy?
    Zysk w dużej części dzięki pomocy covidowej.
    Ludzie naiwnie myśleli że po takich problemach jakie wszyscy mieli w 2020 wyniki będą jeszcze lepsze niż w 2019. Trzeba nie mieć rozsądku. Jak na taki rozwój kadr i obszaru działania to wyniki są bardzo dobre.
[x]
GENRG -3,76% 0,18 2024-11-15 16:46:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.