W koncu ruszyly zakupy. Tak wiem na soadkach wiec bankrut, obelgi w strone zarzadu itd zaraz beda pisac. Ja uwazam ze skoro zakupy ruszyly to niedlugo kampania.
To raczej sprzedaż ruszyła niz zakupy, po prostu wpadło do koszyków nastawionych przy 55-56. Wiem, bo sam miałem tam koszyk, a nie planowałem żadnych zakupów. Ktoś się sypie, co nie znaczy, że kampania lada chwila nie ruszy.
Nie planowałem zakupów... dobre, to w jakim celu wystawiasz, widzisz, ja jak chce kupić to wystawiam pakiet na kupno, jeśli nie to trzymam gotówkę na okazje na koncie, ale przyjamniej gratuluje zakupu po dobrych cenach. Mój zakup dzisiaj, a raczej powiększenie stanu posiadania akcji carbon to była okazja. Zostały ok 3 miesiące do rozpoczęcia największej premiery gry dla studia, a po drodze jeszcze co-op do dark Times
Jak zmienisz ton i pokazesz gdzie to poprosze o linka. Od kilku tygodni pisze o tescie 50 i wykluczam test 40 o ktorym pisal chyba John.
Hamuj bluzgi ad persona nicnie wnosza oprocz zbednwgo jadu
Często na spółkach z new connect mam nastawione koszyki kilka % niżej, czasem jedna osoba puści pkc co odpali stop lossy i na kilka minut kurs spada 10-20% a nie da się tego złapać w danym momencie. Nie jestem tu wyjątkiem widać po arkuszach, że trochę osób tak robi. Generalnie zgadza się z Tobą, zostało kilka miesięcy do premiery i w tej cenie warto dobrać.
Jutro powinno być odbicie, no chyba, że ktoś na siłe będzie chciał wyjść dołem z konsoli. Często jednak kończy się to młotem, a jak trzeba będzie to jutro sam pomogę wyciągnąć kurs ;)
Co do infa to pamiętajmy:
Obecnie firma koncentruje się na produkcji swojego największego tytułu, Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall. Przygodowa gra akcji pozwoli graczom wcielić się w postać Lorda Arcanum i przez wszystkie etapy rozgrywki walczyć z przeciwnikami w Królestwach Śmiertelników. Uniwersum Warhammera stanowi podstawę kilkudziesięciu książek oraz gier komputerowych i karcianych. Właścicielem praw do marki Warhammer jest notowany na londyńskiej giełdzie Games Workshop. – Produkcja idzie zgodnie z planem. Finalizujemy ustalenia dotyczące premiery. Wkrótce zaprezentujemy nowe materiały z gry, której premiera planowo powinna odbyć się już w połowie tego roku– dodaje Aleksander Caban.
Z moich obserwacji wynika, że ważne rzeczy dotyczące produkcji zazwyczaj wrzucają w czwartki. Nie wiem czy to jest najoptymalniejszy dzień do promocji czy zbieg okoliczności ale jeśli w ten czwartek nic się nie pojawi to obstawiałbym przyszły tydzień.
A już za niecałe półtora miesiąca:
Dark Times już 6 maja trafił na rynek w swojej najnowszej odsłonie. Za niespełna dwa miesiące nasza przygodowa gra akcji będzie kompatybilna z popularnymi wśród graczy goglami VR Oculus Quest. Gogle od marki Facebook to sprzęt mobilny, który posiada autonomiczny system stworzony z myślą o wirtualnej rzeczywistości, dzięki czemu użytkownicy mogą grać niemal wszędzie. Liczymy na to, że również i ta wersja gry sprawi użytkownikom mnóstwo wirtualnych przyjemności, ale i zapewni swobodę rozgrywki – informuje Aleksander Caban, Członek Zarządu Carbon Studio S.A