Ponieważ GNG to perełka na NC.
Ma wszystko czego trzeba żeby osiągnąć sukces.
Kadrę, wiedzę, doświadczenie, zasoby, sprzyjające otoczenie i trendy rynkowe, odpowiednie kontakty i relacje biznesowe i polityczne.
To, że wydrukowali 5mln kosztów w Q4 mnie nie rusza. Tylko widać, że robią co mogą, żeby skupić akcje tanio. Czy to etyczne działanie, nie. Ale może okazać się skuteczne.
Czekam na raport za Q1 2021. Drukować kosztów w nieskończoność się nie da, a odsuniete w czasie projekty trzeba w końcu fakturować.
Każdy ma swój rozum i sam ponosi odpowiedzialność za swoje decyzje inwestycyjne.
Tak naganiasz od 1zl i wypisujesz bzdury a gdy mądrzy wtedy pisali ze zleci i tu tylko sypanie prezesa miliony akcji w rynek to był smiech. Niedawno przy 80gr tak samo się wymadrzales nagonie ubrany.
Nie masz pojecia o gieldzie stad te bzdury.
Na takich jak ty się zarabia
Mam świadomość że siedzi tu wielu hamulcowych
1. Wypaleni akcjonariusze z wieloletnim stażem
2. Akcjonariusze którzy objęli emisję po 10 gr, więc na tą chwilę mogą sypać cały czas z zyskiem
Gosciu prezes cie karmi ciagle. Co to jest 290k jak ja mialem 200k i wystawilem 100k gdy szlo na 90gr i jakis leszcz to lyknal łudząc sie. Potem spuszczałem balast może tobie cieszac sie zyskiem.
Ty 200mln wmawiasz sobie. Nawet na skupie cie ruchneli. Od 1zl bredzisz, na 80gr gdy byl podryg to o 3zl wyles, pojecia nie masz wiec lykales pakiety od madrych.
A pisali ze zjazd idzie to pyskówka ci sie wlacza.
Tyle miesięcy bredzi