• Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Jak rafałke odkupi od was aby wam znowu sprzedać, a dowiecie się tego na inst, fb lub zelo hłe hłe
    Piszę podbitka bo z takim nic trwałego nie ma szansy zaistnieć.
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~Kibic [37.190.159.*]
    Jak fanpli dostanie zasiłek dla bezrobotnych albo emeryturę.
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~fanpli [89.64.70.*]
    hehe - rafałek odkupi od nas?
    to znaczy - ty heniu to silne ręce?
    brawo!
    a, może po prostu straciłeś robotę ochroniarza w tesco?
    niemniej tutaj już nie rafał karty rozdaje
    on choć to wartość dodana do popularyzacji spółki
    to nie jest najważniejszy - taki bananowy folklor
    obroty na sesjach wzrostowych wyraźnie świadczą o zaangażowaniu większego kapitału
    niewykluczone, że nie jedna a kilka podmiotów finansowych tutaj jest zainteresowanych
    do wlanego nie spodziewałbym się żądnych rewelacji
    potem? zapewne spora podbitka...
    ps> nie sądzę aby dziś, w kontekście przełomowych informacji
    gra tutaj polegała na kolejnych kółkach i odkupowaniu akcji od cykorów, gra jest dużo poważniejsza!
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: bialoczerwony1972 [37.30.51.*]
    O kurs osunął się do 31zł na żałosnym wolumenie i już są moim faworyci :)
    Brakuje jeszcze Zbycha! Fajnie ze henio nas ostrzegasz co i jak bo my bez ciebie jak ślepi w ciemnej dolinie...
    Spróbuj kupić mały pakiet 5k-6k a zobaczymy co będzie z kursem :D
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-03-23 o godz. 10:43 bialoczerwony1972 napisał(a):
    > O kurs osunął się do 31zł na żałosnym wolumenie i już są moim faworyci :)
    > > Brakuje jeszcze Zbycha! Fajnie ze henio nas ostrzegasz co i jak bo my bez ciebie jak ślepi w ciemnej dolinie...
    > > Spróbuj kupić mały pakiet 5k-6k a zobaczymy co będzie z kursem :D

Ja pójdę dalej ze swoim wywodami, wy macie cos za uszami bo ciągle bombardujecie wpisy które inaczej niż wy postrzegają rzeczywistość. Na wielu widziałem wielkie obroty na wzrostach i spadki na niskich o 80 % i co wy na to cwaniaczki hłe hłe
    Widzisz Hienio :)
    Ludzie tu najczęściej piszą o fundamentach a nie o kursie. Piszą bo mają ten papier ty przyłazisz tu i żebyś jeszcze tak jak hue hue napisał coś nt fundamentów ale zajmujesz się kursem bo fundamentami nie potrafisz! A ja jestem łowcą trolli tak jak Wiesiek łowcą potworów haha
    Hue hue miał na tyle honoru by przyznać się że być może się pomylił i...
    A ty trollu będziesz miał tyle honoru gdy zacznie się dziać to na co ja tu czekam? I nie chodzi o podbitki kursu tylko o fundamenty spolki.
    cyt
    ''A ja jestem łowcą trolli tak jak Wiesiek łowcą potworów haha''
    hehe, troll to chyba jeden z największych potworów?
    a w takim razie proponuję ci następnym razem pisać pod nickiem
    białoczerwony wiedźmin!
    ps> takich g ł u p k ó w faktycznie trzeba piętnować, ale to syzyfowa praca...
    Dobre. Może faktycznie zmienię nick haha
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~henio [89.191.131.*]
    możecie tworzyć nawet kółko wzajemnej adoracji ale nie zamażecie wykresu który odzwierciedla przyszłość spółki, na papierze mogą być cuda a dla inwestora jest ważny kurs. Wiele widziałem i na wielu grałem i jednego jestem pewien jeśli nie rośnie a niby jest tak pięknie to znaczy że ktoś zawija g.... w pazłotko i tyle hłe hłe
    No szczególnie po tym hłe hłe to wierzę że wiele widzialeś... Zapraszam jak będzie rosło, gdy już karty będą rozdane :)
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~Ocb [5.173.229.*]
    Dzisiaj była spektakularna podbitka 1 akcja przed fixingiem. Udało się podbić kurs o kilkadziesiąt groszy. I tak się zamknęło. Przynajmniej psychologicznie wszyscy zostali podniesieni na duchu na tych niepewnych rynkach.
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~HueHue [45.135.187.*]
    Proszę mnie w te dyrdymały nie mieszać ;)
    Białoczerwony1972
    Jak Ci się podobają koszty szerokiej dywersyfikacji i utrzymywania zbędnych działów?

białoczerwony wiedźminie - po co huehue do tablicy wywołałeś?
    przecież gość o af nie ma pojęcie i w ogóle...
    >>>kto nie patrzy na tę spółkę dziś jako taką, która przedstawiała
    nową strategię i zamierza skalować biznes
    ten do historyków należy i takie analizy niewiele wnoszą do zaistniałej sytuacji
    ps> w zasadzie dziś konstruktywna dyskusja powinna się toczyć w temacie
    ip - np moim zdaniem uda się bo.....
    albo - nie uda się bo....
    oczywiście tylko czas pokaże która grupa miała rację
    ps> zastanawiając się czy, spółka warta jest zainteresowania i inwestycji, swoje opinie powinniśmy też
    odnieść do obecnej kapitalizacji - niestety idąc na skróty wiele osób wyrabia sobie pogląd o fundamentach czy potencjale na podstawie zachowanie się notowań - rośnie to spółka jest z a j e b i s t a, w przeciwnym zaś razie nie warto sobie zawracać głowy...

• Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    @huehue

Słabo mi się podobają. Tyle, że wierzę w to że Żbikowski wie co robi. To on zarządza spółą a nie ja. Czekam na wyniki 1Q bo już nie będzie tłumaczenia, że covid ich zaskoczył, że musieli wszystko na nowo poukładać,, zleceń tez mieli sporo więc liczę na naprawdę dobre wyniki. Jeśli tak nie będzie zastanowię się co dalej... Tak jak napisał FanPli to za nami. Ja ciągle czekam na własne IP. Nie tyle na grę co na pierwszy serial i pierwszy film.
    białoczerwony wiedźminie dobrze prawisz, aczkolwiek 1 kw2021 to w dalszym ciągu
    ta część biznesu spółki typu serwis i na pewno choć bardzo ważna to nie najważniejsza
    czekanie na serial lub film jest super, w końcu to tak pożądane i oczekiwane ip - dużo wcześniej
    niż sam efekt finalny zapewne pojawią się informacje cenotwórcze - co to będzie, z kim i dla kogo?
    na oczekiwaniach jednak najbardziej się rośnie...
    ps> o potencjale gier świadczyć może wynik partnera biznesowego pli - mov: przy ok 10 mln sprzedaży, połowa to zysk netto z działalności operacyjnej, bo w sumie to spółka zarobiła ponad 8 mln zł
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~HueHue [45.135.187.*]
    Nie ma nic za darmo. Dywersyfikacja ma wysokie koszty - co widać w raporcie, kadra dyrektorska przekroczyła liczbę 18 osób.
    Nie wywalaj jeszcze. Wypatruj cięcia kosztów eventów i entertaiment, w którego miejsce winni wejść pion fabularny (od pisania scenariuszy filmowych).
    Powtórzę po raz kolejny: PLI bawi się drogimi zabawkami, zamiast inwestować w kompetentnych ludzi od fabuły.
    Dowodem niech będzie wartość fabularna i plastyczna ostatniego dzieła "Defect". Moja ocena jest bardzo krytyczna.

IP - Piszą twórcy nie kierownicy i producenci. Dysproporcja między liczebnością kadry producentów i headów a pracownikami jest rażąca. W szczególności na rynku gamedev.
    Rekomenduje zbieranie i czekanie na trudne decyzje albo dotyczące prezesa albo Prezesa decyzje dotyczące szerokości i zasadności poszczególnych departamentów. https://platige.com/management-team/
    Nie trolluje PLI, bo od początku mojej aktywności tutaj piszę o tym, że PLI ma najlepszą pozycję do giełdowego filmowania.
    Oczekuję tego samego co Ty Białoczerwony1972 - własnego IP napisanego i wyprodukowanego (finansowanego) przez PLI.
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~Geka [185.246.208.*]
  • Re: Wiecie kiedy będzie podbitka ? Autor: ~Geka [185.246.208.*]
[x]
PLATIGE -0,97% 10,20 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.