• Gwiazda II kw. Autor: ~Zygi [144.217.240.*]
    to będzie gwiazda II kw. na GPW pod względem wzrostu ! zobaczycie !
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~az [83.21.147.*]
    Nie zajmuj sie wróźbiarstwem bo to nie te klimaty
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~Asper [81.190.60.*]
    Zainteresowanie rowerami w sieci zaczęło rosnąć w połowie marca 2020, by swój pik osiągnąć w kwietniu - pokazują dane internetowej porównywarki cen i ofert Skąpiec.pl. Od początku minionego roku do 15 marca 2021 r. sama kategoria "rowery" odnotowała 62 proc. wzrost liczby wejść na stronę w stosunku do analogicznego okresu rok wcześniej. Zainteresowanie kategorią "rowery i akcesoria" wzrosło w tym samym okresie o 1 879 proc.!
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~gad [51.75.75.*]
    wczoraj w ostatnich godzinach handlu ktoś ewidentnie ostudzał zapał popytu chyba żeby ograniczyć napływ spekulantów kółkowiczów itp krótkoterminowych inwestorów na dzisiaj zakładam scenariusz lekkiej korekty z rana potem mocnego zbierania i na koniec ostudzenia emocji . jeszcze moment i zaczną do popytu dołączać ci co trzymają od IPO gdyż mogą już bezpiecznie uśrednić do tego zakładam pojawienie się nowych instytucjonalnych i bardzo dobre wyniki finansowe spółki .perspektywy dobre ale jak będzie kto to wie
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~Kris [176.113.203.*]
    Tylo czy będą mieli co sprzedawać...nie ma rowerów na rynku.
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~D_D [107.189.11.*]
    według zasady "duży może" więcej myślę że jak nie oni to kto ? poza tym mają dość spore magazyny w których chyba coś mają
    co do korekty to jestem sceptykiem jesteśmy w punkcie w którym od IPO niewiele urosło więc trzymający nie ma presji sprzedaży za to rośnie liczba nowych oraz uśredniających. Obroty nie skłaniają do robienia kółek oraz większych zakupów lub znacznej sprzedaży dlatego zakładam powolny acz wzrost
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~querty [51.75.171.*]
    W trudnych czasach dużym graczom łatwiej przetrwać a nawet się rozwijać. Dobry moment na przejęcia mniejszych graczy. Coś jest na rzeczy, że zaczęło rosnąć i w krótce sie dowiemy tylko po ile wtedy będzie ?
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~Pati [54.37.44.*]
    Jakie trudne czasy?! Rynek rowerowy się dopiero rozwija. Zobacz jak szybko rozwija się infrastruktura rowerowa! Sama mam wielu znajomych co maja po dwa rowery górski i szosowy. Poza tym jest już nagminne, że jak ktoś łyknie bakcyla rowerowego to kupuje coraz lepszy sprzęt. polska w tym temacie jest daleko w tyle za Europą Zachodnią.
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~Felek [144.217.240.*]
    próbują skorekcić ale chyba będzie ciężko
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~kevin [198.98.51.*]
    niestety żeby mieć trzeba brać z prawej a nie czekać aż sypną bo widać że nie ma chętnych oddawać na tym poziomie
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~inwestor [54.38.50.*]
    2, 6 szt oho grubas wychodzi he he he zawsze mnie zastanawia co to ? nuda maklera ? zacięcie automatu ?
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~cezar [107.189.165.*]
    i wszystko zgodnie z przewidywaniami. jeszcze chwila duszenia i zobaczy dzisiaj 22 .
    ps. dziekuję sprzedającym - dobrałem
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~ceza [139.99.238.*]
    i wszystko zgodnie z przewidywaniami. jeszcze chwila duszenia i zobaczy dzisiaj 22 .
    ps. dziękuję sprzedającym - dobrałem
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~bidool [37.248.223.*]
    chyba nie opłaca się im zaniżać bo niewiele oddają . no cóż jeden kierunek pozostaje
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~Tomasz77 [77.92.49.*]
    https://gadzetomania.pl/62392,boom-na-rowery-trwa-dlatego-w-tym-sezonie-moze-byc-problem-z-kupnem-nowego

cierpliwości , rynek wokół sprzyja wzrostom.
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~witia [94.23.146.*]
    nie ma co szaleć, ustawić sie i spokojnie czekać, póki oddają trzeba czekać i zbierać, nie potrwa to długo więc trzeba korzystać
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~John [178.32.45.*]
    jeśli tutaj są zainteresowane nabyciem fundy to będą jeszcze cisnąć i straszyć żeby im tanio oddać
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~January [5.39.114.*]
    jesli spada na małym wolumenie a rośnie na dużym to o czym to świadczy / myśleć !
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~Greg [137.74.57.*]
    Walor ładnie i spokojnie zbierany. Obstawiam zamknięcie dzisiaj na 22
  • Re: Gwiazda II kw. Autor: ~paw [139.99.90.*]
    idę o zakład że te niecałe 5 k zostanie łyknięte na raz
[x]
DADELO 3,95% 68,40 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.