ja byłbym ostrożny z wklejaniem wykresów na fora. wiem, ze często są robione zagrywki w kontrze do wykresów tu musi w końcu przebić te 3 zł przydałoby się by firma w końcu klepnęła pierwszy - grudniowy przetarg i dała jakieś szacunki wyników fajnie by było gdyby dali też jakieś głębsze info z realizacji dużego kontraktu niby pisali, ze rozliczenia wchodzą w finalną fazę, ale to bardzo ogólne stwierdzenie
Ja czekam jeszcze z dodatkową kasą, pewnie jak większość. Ustawiłem się na na kilku półkach, ale nikt nie jest skory do sypania. Akurat mam forsę, która jest na "szybkie akcje", dlatego jakby spuścił ktoś trochę papieru to bym dobrał.
Poza tym patrząc na notowania, to nie tylko ja tak myślę. ładnie dzisiaj dobierali w okolicach 2,95 - 3,0.
Ja mam tu maksymalne zaangażowanie Nie dobieram, ale i długo nie sprzedam. Pewnie do końca dużego kontraktu. Zakładam, ze na początku kwietnia powinniśmy dostać info o grudniowym kontrakcie.
Z dzisiejszych informacji można jeszcze zauważyć że pojawiło się sporo gotówki na koniec 2020 więc chyba wynik będzie rekordowy a kasa zapewne przyda się jako wadium do nowych kontraktów
na koniec 3q zobowiązania krótkoterminowe wynosiły 167 mln, w 4q wynoszą 196 mln - wzrost o 29 mln na koniec 3q zobowiązania długoterminowe wynoszą 88 mln, w 4q wynoszą 41,8 - spadek o 46 mln na koniec 3q środki pieniężne wynoszą 3,3 mln zł, w 4q wynoszą - wzrost o 47,3 mln zł wzrost o 44 mln Coś bardzo dobrego wydarzyło się w spółce w 4q zobowiązania długoterminowe spadły o 46 mln, wzrosła gotówka o 44 mln - albo rozliczono jakiś kontrakt, albo rozwiązano jakąś rezerwę, albo naprawdę sporo kasy wpłynęło do firmy wzrost zobowiązań krótkoterminowych wskazuje, ze rozpoczęli jakiś nowy etap jakiejś umowy szkoda, ze nie raportują takich wydarzeń
Tyle gadania o spółce, dzisiaj komunikat o wzroście gotówki o ponad 40 mln, o spadku zobowiązań długoterminowych o ponad 40 mln w 4q, a tu cisza. Macie 4q na tacy.