• Jak oceniacie czat ? Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    jw.
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~Mortimer [79.184.239.*]
    Jak dla mnie spoko. rzeczowy facet ale już tam się zlecały płaczki o macro games..zabawne :P
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Zauważyłam, że dziennikarz pomijał milczeniem te pytania. :)
    Ja też odniosłam pozytywne wrażenie.
    Tylko hm...25 osób oglądało...Trochę jakby małe zainteresowanie ?
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~DC [45.56.148.*]
    Sam ze sobą rozmawiasz . Wszyscy wiedzą, że Ola i Mortimer (i wielu innych) to WK. Schizofrenia?
    Ze śmiechu o mało nie utopiłam się w łyku kawy :)
    Na drugi raz uważaj, bo będziesz mnie miał na sumieniu :)
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~Ciekawski [84.17.55.*]
    Ocenę czatu odzwierciedla najlepiej zainteresowanie spółką- vide obroty.
    Komentarz zbędny, każdy widzi.

Będzie nagranie?
    Zaciekawił mnie zwłaszcza wątek sensacyjny macro games
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~BC [45.134.22.*]
    Prowadzący dzisiejszy czat inwestorski usuwał niewygodne pytania dotyczące poprzednich przedsięwzięć biznesowych W.Kaszyckiego (tzn Macro Games i nie tylko) i szybko zakończył czat, gdy tych pytań zaczęło się pojawiać więcej.
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~Ciekawski [84.17.55.*]
    Czy dobrze rozumiem?
    25 oglądających to 17 członków zespołu emitenta+ kilka zainteresowanych macro games.
    Czyli nie ma żadnego realnego zainteresowania BTCS ?
    W dodatku odpowiadający nie obronił swoich dotychczasowych osiągnięć ?
    No to bul lub nawet bul bul
    Godzina przedpołudniowa, nie każdy miał czas. Ja akurat dzisiaj mam wolny dzień, to mogłam oglądać.
    Na pewno będzie dostępne nagranie, to zainteresowani obejrzą.
    Ktoś z komentujących zauważył, że w Zorro jest bardzo ładna grafika. Również mi się podoba.

• Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~Ola [89.64.77.*]
    Panie Wojciechu (vel Ola) ;-) niech się pan nie martwi - bardzo ładnie pan unikał odpowiedzi na pytania o utopione pieniądze inwestorów ("płaczków") w MGAMES, a prowadzący czat bardzo ładnie panu w tym pomagał - może pan śmiało mu zapłacić za PR :-)
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~Witt [45.86.200.*]
    To kolejna płatna reklama ,a nie żaden chat inwestorski. Ten sam bełgot, jakby czytał robot a nie człowiek. Na twarzy żadnych emocji. Nie ufam takim ludziom, szczególnie z taką historią - vide Macro Games etc.etc. Podobno jest prowadzonych parę postępowań prokuratorskich w tych sprawach.
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~Mortimer [79.184.239.*]
    Podobno podobno ..a jak na prawde ? Kaszycki na stockwatchu odpowiadał na pytania o macrogames, więc jak ktoś musi sobie przy czymś popłakac to można odnależć. Nie dziwie sie że nie zadawli mu pytan o poprzednie rzeczy, bo czat dotyczył btc a nie macrogames.
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~Mark [84.17.48.*]
    Mortimer, jesteś wielkim fanem czy może biografem Kaszyckiego, że znasz każdą jego wypowiedź na każdym czacie :) ?
    Jako znawca słowo-twórczości WK, powiedz cóż on takiego powiedział o upadku Macro Games i o tym, gdzie (na jakie konta bankowe i czyje) wyparowało kilkadziesiąt milionów złotych z Macro Games ? Tylko rzeczowo proszę. Albo podaj link i która minuta wypowiedzi.
  • Re: Jak oceniacie czat ? Autor: ~Inw [45.133.182.*]
    Panie Wojtku
    Ratuj pan honor spółki, kup coś
    Masz pan co uśredniać!!
    Jak po takich niusach bez obrotu to już chyba nic nie ruszy
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.