Zauważyłam, że dziennikarz pomijał milczeniem te pytania. :) Ja też odniosłam pozytywne wrażenie. Tylko hm...25 osób oglądało...Trochę jakby małe zainteresowanie ?
Prowadzący dzisiejszy czat inwestorski usuwał niewygodne pytania dotyczące poprzednich przedsięwzięć biznesowych W.Kaszyckiego (tzn Macro Games i nie tylko) i szybko zakończył czat, gdy tych pytań zaczęło się pojawiać więcej.
Czy dobrze rozumiem?
25 oglądających to 17 członków zespołu emitenta+ kilka zainteresowanych macro games.
Czyli nie ma żadnego realnego zainteresowania BTCS ?
W dodatku odpowiadający nie obronił swoich dotychczasowych osiągnięć ?
No to bul lub nawet bul bul
Godzina przedpołudniowa, nie każdy miał czas. Ja akurat dzisiaj mam wolny dzień, to mogłam oglądać. Na pewno będzie dostępne nagranie, to zainteresowani obejrzą. Ktoś z komentujących zauważył, że w Zorro jest bardzo ładna grafika. Również mi się podoba.
Panie Wojciechu (vel Ola) ;-) niech się pan nie martwi - bardzo ładnie pan unikał odpowiedzi na pytania o utopione pieniądze inwestorów ("płaczków") w MGAMES, a prowadzący czat bardzo ładnie panu w tym pomagał - może pan śmiało mu zapłacić za PR :-)
To kolejna płatna reklama ,a nie żaden chat inwestorski. Ten sam bełgot, jakby czytał robot a nie człowiek. Na twarzy żadnych emocji. Nie ufam takim ludziom, szczególnie z taką historią - vide Macro Games etc.etc. Podobno jest prowadzonych parę postępowań prokuratorskich w tych sprawach.
Podobno podobno ..a jak na prawde ? Kaszycki na stockwatchu odpowiadał na pytania o macrogames, więc jak ktoś musi sobie przy czymś popłakac to można odnależć. Nie dziwie sie że nie zadawli mu pytan o poprzednie rzeczy, bo czat dotyczył btc a nie macrogames.
Mortimer, jesteś wielkim fanem czy może biografem Kaszyckiego, że znasz każdą jego wypowiedź na każdym czacie :) ? Jako znawca słowo-twórczości WK, powiedz cóż on takiego powiedział o upadku Macro Games i o tym, gdzie (na jakie konta bankowe i czyje) wyparowało kilkadziesiąt milionów złotych z Macro Games ? Tylko rzeczowo proszę. Albo podaj link i która minuta wypowiedzi.