Pięknie. Ciekawe czy możemy spodziewać się jakiegoś ESPI w najbliższym czasie czy to jeszcze potrwa... BTW, Mef, czy ja Ciebie czasem nie kojarzę z goveny?
a na poważnie, to goveny nie ruszałem :) wracając do głównego wątku, kolejne kilka milionów papiera przemielone, co powinno dobrze wróżyć na przyszlosc :)
Widocznie Cię z kimś pomyliłem :) Ano, mielą, zobaczymy co z tego będzie. A na gov warto zerknąć, postaw kilka kresek, przeanalizuj wolumeny i zerknij na AD, wnioski powinny być oczywiste.
a jednak nie było to klasyczne przerzucanie z jednej kieszeni do drugiej - jak co niektórzy pisali :) pamiętajmy, ze w ostatnim czasie przemieliło się dużo więcej akcji niż tylko te, wynikające z komunikatu ;)
Nigdy nie zrozumiem pesymistow...
Nikt nie wie tyle zeby być pesymista... jak to ktoś mądrzejszy ode mnie powiedział.
Wystarczy połączyć punkciki w jedna calosc. Ktoś połączy i potem sie uśmiecha, a ten kto nie ma jaj potem ... narzeka, deprecjonuje i ... zaklamuje rzeczywistosc :) nie przyjmujac do wiadomosci tego co sie wlasnie toczy
Rozgrywają po swojemu, nigdzie na pstryk nic nie idzie, a po latach kiszenia nagle chcą tu Orlen widzieć jako przejmującego :) nie ma co się wymądrzać tym bardziej z pozycji widza :)