Strony ustaliły, że szczegółowe zasady, zakres oraz warunki finansowe dotyczące współpracy, Strony ustalą w ramach prowadzonych negocjacji oraz zawrą w umowie o współpracy (dalej: Umowa o Współpracy), która powinna zostać podpisana do 31 marca 2021 r. (w przypadku niepodpisania Umowy o Współpracy w tym terminie, List Intencyjny traci moc, chyba, że Strony postanowią inaczej). Podpisanie Umowy o Współpracy poprzedzone będzie badaniem due diligence...................Czego się spodziewać?
Dnia 2021-03-22 o godz. 19:13 ~Don napisał(a): > Poczytaj inne Infa to będziesz wiedział co i jak i dlaczego powoli rośnie
Rosło do czasu pojawienia się infa które uzasadniałoby taki wzrost. Po infie o satrevolution kurs jest ponad 10% niżej. A to przecież tego rodzaju infa windują kurs jak np na hemp ostatnio. Dlatego mam dystans. Co by nie było Satrevolution chcę mieć ale nie za wszelką cenę. Czekam więc cierpliwie aż spuszczą po mnie windę z nieba gdzie aktualnie jest kurs. Urosło już ponad 1200% w skali roku. To nie bitcoin.
obecnie znajdujemy się zupełnie w innej sytuacji, z perspektywami na wzrosty, przynajmniej do wysokości objęcia ostatniej emisji akcji Sat. Pewnym finału nikt nie jest. Na NC inwestuje się w przyszłość
Juz wspominałem, JR Holding, czyli spółka Januarego, która ogarnia SatRevolution, ma za zadanie wprowadzić ją na giełdę i to właśnie tu. SatRevolution jest niemal pewny finalizacji tego, bo już się chwalili na swoich stronach społecznościowych, że wchodzą przez easyCALL, a January ma długą listę takich spółek do wprowadzenia, i zakupuje udziały w coraz to różniejszych podmiotach NC, więc jest bardzo mało prawdopodobne, wręcz niemożliwe, aby SatRevolution wszedł przez inną spółkę.
Kto w to nie wierzy, niech lepiej poczyta w sieci, co mówi January na ten temat, bo oprócz tego, że wprowadzi SatRevolution, to jeszcze będzie mieć udziały, czyli nic się nie wysypie, bo to bardzo perspektywiczna spółka i pierwsza tego typu, jaka pojawi się na GPW.
Dnia 2021-03-23 o godz. 13:03 ~es napisał(a): > Juz wspominałem, JR Holding, czyli spółka Januarego, która ogarnia SatRevolution, ma za zadanie wprowadzić ją na giełdę i to właśnie tu. SatRevolution jest niemal pewny finalizacji tego, bo już się chwalili na swoich stronach społecznościowych, że wchodzą przez easyCALL, a January ma długą listę takich spółek do wprowadzenia, i zakupuje udziały w coraz to różniejszych podmiotach NC, więc jest bardzo mało prawdopodobne, wręcz niemożliwe, aby SatRevolution wszedł przez inną spółkę. > > Kto w to nie wierzy, niech lepiej poczyta w sieci, co mówi January na ten temat, bo oprócz tego, że wprowadzi SatRevolution, to jeszcze będzie mieć udziały, czyli nic się nie wysypie, bo to bardzo perspektywiczna spółka i pierwsza tego typu, jaka pojawi się na GPW.
to nie on wprowadza tylko SatRevolution kupuje easyCALL