Może ktoś ma wejścia, znajomych w jakiś mediach. Myślę tu o ogólnokrajowych i nie reżimowych. Może warto by nagłośnić cała sprawę w jakiś mediach ( np. Wyborcza ), programie telewizyjnym np. ,,Czarno na białym,, i tym podobnie.Widać, czasami przynosi to efekt. Reporterzy, dziennikarze potrafią pogrzebać w takich brudach, wyspowiadać ...i pokazać całej Polsce jak bezkarnie uchodzi złodziejom w tym kraju. Oni czekają tylko na taką pożywkę. Wydaje mi się, że bez skrupułów można to zrobić. Oni nie maja nad nami litości, nad nimi tez nie warto się litować.
a po co nagłaśniać? . Normalne ryzyko biznesowe. A Kto wam kazał kupować akcje? Bankrut i już . Kania też zbankrutował .Każdy biznes może nie wyjść .Kiełbasa może się popsuć, Złom się może utlenić i inne takie tam
A nie wydaje Ci się, że każdy złodziej powinien być rozliczony? Ryzyko ponoszę wtedy, kiedy akcje idą w dół - tracę, w górę - mój zysk, a nie wówczas kiedy złodziej, oszust robi takie numery i chodzi bezkarnie na wolności. Tu nie mowa o tym, że akcje spadły i straciliśmy, tylko jawnie nas okradli i nie ponieśli żadnych konsekwencji. Czy uważasz, że to normalne? Chyba, że żyjemy już w nienormalnym kraju. Kraju bezprawia!!!