Im bliżej krachu na notowaniach, tym na jaw wychodzi coraz więcej kwiatków. Wieczorem użytkownik 'zulusowaty' nie wytrzymał ciśnienia i ujawnił nam swoją tożsamość trolla caromowego wypisując oderwane od rzeczywistości brednie, przez 2 godziny. Mocno go musiało trafić. To pokazuje z jednej strony jak ta sitwa pompująca ta spółkę boi się prawdy o sobie a z drugiej do jakiego stopnia ci panowie zinfiltrowali różne instrumenty wpływu na inwestorów. Ciekawe spektrum ludzi i faktów do badania, może zainteresuje się tym kilku dziennikarzy śledczych. Tymczasem dziś dalej obserwujmy jak tonie spółka
Ja wypisywałem brednie przez 2 godziny??? W takim razie, co ty napisałeś/napisałaś mądrego na tym forum? Jakieś fakty, konkrety, twierdzenia? Obawiam się, że nie masz czym się pochwalić.
Piszesz, że ja troluję? A co robią twoi koledzy/koleżanki: Orgazmus, Antagonistyczny, Rychu, Poligamiczny, Fragles, Koniec, Janusz, Andrzej, Hamerykaskihochszta, Krzychu, Zalejeszparewzalewie, Bogobojny, Mardziacha, Jaro........ i wiele innych NICK-ów pisząc z tych samych adresów IP?
Zgodnie z twoim tokiem rozumowania, "oni" nie trolują, tylko piszą prawdę korespondując sami ze sobą i obrażając innych?
Chłopaki / dziewczyny, musicie się postarać mocniej, bo na razie za pioruna nie chce spadać niżej. Skoro jest tylu "znawców" widzących podstęp, machloje, kombinatorstwo ze strony firmy, to dlaczego nie pozbywacie się akcji póki kurs jest jeszcze stosunkowo wysoko???? DLACZEGO???????????????
Pozostało już raptem 10 dni do daty wykupu ASS przez Devoran, więc skoro jesteście tacy pewni kompromitacji i wiecie już, że kurs zanurkuje, to do jasnej chol......ry dlaczego nie sypiecie akcjami PKC?????? DLACZEGO??????????????
..., a może nie ma się co doszukiwać drugiego dna, bo co niektórzy sprzedali te kilka swoich akcji i teraz wykorzystując zamieszanie w spółce próbują ją zdyskredytować w celu zaniżenia kursu i chęci odkupienia po niższej cenie? Hmmmm,..., coś w tym może być!