• XPL po 11zl wg. M Mobiusa a po 2021 moze byc szybko 22zl Autor: ~microFunder [51.148.3.*]
    Cytuje:
    "Według Mobiusa, bardzo ważna zmiana zaszła w ostatnich latach w zakresie analizy fundamentalnej i wskaźnikowej. Chodzi głównie o wskaźnik C/Z – on stracił ważność. „Kiedyś wskaźnik C/Z był dla mnie podstawą, od niego zaczynałem. Teraz jest nieważny. Dlaczego? Przez długi okres niskich stóp procentowych. Przy zerowych stopach, albo ujemnych, można usprawiedliwić C/Z na poziomie 100” – stwierdził Mobius."

wiec

>>>

11gr * 100 = 11zl.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Jezeli w tym roku dynamika bedzie taka sama jak rok wczesniej lub wyzsza to cena moze sie podwoic wg. teorii M Mobiusa.
  • Re: XPL po 11zl wg. M Mobiusa a po 2021 moze byc szybko 22zl Autor: ~ech [89.64.122.*]
    i kapitalizacji 1,5 miliarda przy rocznych przychodach 39 milionów :)

panie, daj pan se spokój. XPlus to moja ulubiona spółka na giełdzie, ale nie potrzeba nam tu takich wariatów.

może od razu 222 zł, co?
  • XPL po 11zl wg. M Mobiusa a po 2021 moze byc szybko 22zl Autor: ~4PLNy [92.40.175.*]
    jakbyś był trochę inteligentniejszy od DRACHY Draxara to dotarłoby do ciebie fistaszku że wtedy obroty z 39mln zwiększyłyby się conajmniej kilkukrotnie. Rusz tym razem czaszką zamiast jadaczką.
    Jezeli reprezentujesz Gimbo20+ lub studencika świeżo po studiach to ta spółka nie jest dla ciebie. Tu takich wynalazków nie potrzebujemy.
[x]
XPLUS 1,53% 2,65 2025-10-03 15:47:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.