• Potencjał jest. To najważniejsze! Autor: ~Ewa [109.173.155.*]
    Tak się zastanawiałam, czy dobrze zrobiłam, kupując Binary i...tak sobie myślę, że potencjał jednak jest :)

Nowoczesna technologia pomoże w walce z pandemią. Dzięki dronom krew błyskawicznie trafi do pacjenta. Hermes ma stanowić alternatywę dla karetek, które często muszą tkwić w gigantycznych korkach zanim dowiozą próbki do szpitala. To ogromny problem w sytuacjach, gdy kilka chwil może uratować ludzkie życie. Transport bezzałogowymi statkami powietrznymi to nieunikniona przyszłość -mówią naukowcy. To się po prostu energetycznie opłaca. Takie systemy są wydajne i już niebawem staną się standardem. Potencjał bezzałogowych statków chce wykorzystać też Politechnika Świętokrzyska tyle tylko, że na innym placu boju...

https://www.youtube.com/watch?v=swZ5LxZ2f9E
  • Re: Potencjał jest. To najważniejsze! Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    A ja się cieszę że kupiłaś :)) Myślę że nie będziesz płakać:)))
  • Re: Potencjał jest. To najważniejsze! Autor: ~Ewa [109.173.155.*]
    Trochę dokupiłam na ostatniej korekcie. :) Dlatego dzisiaj sporo czytałam o Binary, bo już zaczynałam się martwić.
    No ale w sumie doszłam do wniosku, że tu nie może być źle..., tak mi podpowiada 6 zmysł ;)
  • Re: Potencjał jest. To najważniejsze! Autor: ~taktak [79.184.191.*]
    6 zmysł czyli zdolność wyczuwania siana. Na giełdzie najważniejszy ;0
    W moim banku pan elegancko to określił, że mam zdolność " wyczuwania rynku" ;)
    W każdym razie nomenklatura chyba nieważna, ważne efekty !
    Na razie na Binary średnio się to sprawdza, ale drony mi się podobają ( zwłaszcza ten pomarańczowy bardzo ładny:) , myślę więc, że będzie dobrze :)
    Droga Ewo,
    Pan z banku z pewnością chciał się z Tobą umówić na kawę i stąd jego elegancka forma. Ja postawiłem na szczerość i przegrałem. Ale jak kto mówią, kto nie ma szczęścia ... w życiu.. ten ma szczęście w inwestycjach ;)
    Hm...
    Ostatnio miałam sporo szczęścia w inwestycjach !!! Czyżby miało to źle rokować ? :(
    Trzeba wybierać ? Nie można mieć jednego i drugiego ?:)
    Myślę, że można . Nic samo nie przychodzi, szczęściu trzeba pomagać i postarać się trochę, to na pewno przyjdzie jedno i drugie. ;)

• Re: Potencjał jest. To najważniejsze! Autor: ~Nickalejaki [5.173.168.*]
    Czekamy na konkretny spadek.. Na razie kiepsko by coś podkupić
  • Re: Potencjał jest. To najważniejsze! Autor: ~rodez [83.26.129.*]
    Co miało spaść to już spadło teraz krótka konsolidacja i dalsze wzrosty
    nikt już nie oddaje akcji kwestia czasu jak zacznie sie skup
    Nagonka na spadki to zawsze dobry sygnał :)
  • Re: Potencjał jest. To najważniejsze! Autor: ~Sheep [83.3.166.*]
    No więc;

TakTaku przecież sam twierdzisz że ta firma to badziew ( Nidaszu ucz sie, to taka wprawka, potem będa bardziej subtelne wąty, cekawe czy się zorientujesz ;)))

Kasy nie ma, długi są. A fruwają tylko te drony dla których na paliwo starczyło. A wszystko drożeje... Z panelami to nie polata, na kropki patentu nie ma, nic tylko na plastelinę może by i to chodziło, ale też w produkcji, A może z wiatraka od latania zrobił by taki wiatrak na prąd? . Normalnie obieg zamkiety energetycznie, perpetum mobile?/??? W końcu to wiatr, tylę że oparcia nie ma , No nie zadziała....czeba by przytwierdzić chyba... No ja nie znam sie ale kazdy wiatrak to do czegoś przyczepiony... No ale czy nie może być do drona przyczepiony? Były by dwa. Jeden od dmuchania, a drugi od łapania prONdu. W końcu para to tez ciało stałe nie? się przepostaciowuje... :))), A wszystko zależy.... No czyli relatywnie jak będzie teraz 1 to zawsze można powiedzieć że urosło. I to będzie przenajświętRZa prawda.

I to też było merytorycznie i z łaciną

.... że badziew to nigdzie nie pisałem. Jedynie prezes jakiś taki nie ogarnięty się wydaje, choć w garniaczku wygląda reprezentacyjni. Niezależnie jednak od oceny spółki i jej właściciela, giełdą rządzą, trolle, leszcze, naganiacze i rekiny finansów. Dlatego najważniejsze jest, która z ławic zbliża się do akcji.
    Bo Prezes ma ogarnia c wynalazki a nie sprzedaż. Się nie można na wszystkim znać.Choc i tak sobie radzi. Ktoś mu tylko powinien powiedzieć że wywiadu się nie zaczyna: oj niestety ten wiatr i warunki... Tylko się zaczyna: Doskonale sobie radzimy z wiatrem burze nam nie straszne bo ja to tak zrobiłem że huraganów się nie boimy!!!! Bo on mówi wszystko co trzeba tylko w " innej" kolejności. I się nie czepiajcie tylko sami przed kamery...No !
    Sheep prościej pisząc tylko barany teraz nie kupują bindry
  • Re: Potencjał jest. To najważniejsze! Autor: ~rodez [37.47.83.*]
    Chyba to chciałaś napisać
    Ja OWCA! Mi się wydaje teraz strasznie drogo. Naturalnie jakbym sprzedawa to by było strasznie tanio. Wogole chłopaki nie teges... Jakoś mi złącza nie działają... Od rana mam wiem co i chyba nie przejdzie do jutra. No więc co z tym napędem? Pewnie nic. Ale.... Może coś Prezio wymyśli o tych wiatrakach. Taką wielką kulę widziałam w internecie na wiatr... Normalnie śmigała.... Natura to potęga. Może jutro będzie niżej? A może 2 bedzie trzymać. Zobaczymy... A Kopytko to chyba ma jeszcze akcje. Jak będzie chciał dokupić to pewni walnie na dół parę kilo:)))) A może nie ma? On to prawdy w życiu nie powie. Kolejny nerwus straszny ..i bajerant...
[x]
BINARY -6,76% 2,76 2025-06-03 13:32:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.