• Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~Wiktor [83.7.6.*]
    Zastanawiam się nad odpowiedzią na wezwanie Porozumienia jednak jako akcjonariusz mniejszościowy, uważam, że na ten czas nie dysponuję dostateczną wiedzą co do wartości Spółki więc proszę Zarząd ZM Ropczyce o podanie w terminie do dnia 26.03.2021 do publicznej wiadomości informacji co do oszacowanego przez Zarząd poziomu granic wartości godziwej akcji Spółki - poziomu granicy górnej i dolnej.
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~xyz [194.36.19.*]
    Dnia 2021-03-21 o godz. 20:06 ~Wiktor napisał(a):
    > Zastanawiam się nad odpowiedzią na wezwanie Porozumienia jednak jako akcjonariusz mniejszościowy, uważam, że na ten czas nie dysponuję dostateczną wiedzą co do wartości Spółki więc proszę Zarząd ZM Ropczyce o podanie w terminie do dnia 26.03.2021 do publicznej wiadomości informacji co do oszacowanego przez Zarząd poziomu granic wartości godziwej akcji Spółki - poziomu granicy górnej i dolnej.

Zapoznaj się na ESP ze stanowiskiem zarządu na temat wezwania to da ci pewien pogląd na sytuację.
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~rozgoryczony [79.184.239.*]
    Dnia 2021-03-22 o godz. 08:48 ~xyz napisał(a):

> Zapoznaj się na ESP ze stanowiskiem zarządu na temat wezwania to da ci pewien pogląd na sytuację.

ależ my dokładnie znamy stanowisko chciwców - chcemy natomiast poznać granice w ramach których zawiera się obecnie proponowana cena w wezwaniu. Szczególnie górną granicę.

• Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~Wiktor [46.134.69.*]
    Nawet powinniśmy, nie może tak być że Zarząd dysponuje wiedzą o granicach godziwej ceny i nie dzięli się tą wiedzą z akcjonariuszami spółki, zwłaszcza w tak ważnym momencie jak wezwanie.
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~życieuczyńmydarem [5.173.81.*]
    Cena 30 zł jest stanowczo niegodziwa, rynkowi należy się korekta techniczna do ceny godziwej czyli 23 zł.
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~życieuczyńmydarem [5.173.81.*]
    Po to jest wezwanie żeby na nie odpowiedzieć, jeżeli nie odniesie ono skutku, korekta na 23 zł do wartości godziwej albo niżej w odpowiedzi na komunikat o pożarze biurowca Ropczyc.
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~Wiktor [46.134.93.*]
    Chyba nikt że Spółki nie czyta tego forum bo odzew na moje żądanie żaden, do jutra czas. W sumie jak nie będzie informacji to nie wiem co robić, czy nie stracę sprzedając z wezwaniu?
    Dnia 2021-03-25 o godz. 15:48 ~Wiktor napisał(a):
    > Chyba nikt że Spółki nie czyta tego forum bo odzew na moje żądanie żaden, do jutra czas. W sumie jak nie będzie informacji to nie wiem co robić, czy nie stracę sprzedając z wezwaniu?

Proponuję powiadomienie policji i prokuratury o możliwości narażenia osób na utratę zdrowia i życia w warunkach pandemii
    Dnia 2021-03-25 o godz. 21:38 ~xyz napisał(a):
    > Dnia 2021-03-25 o godz. 15:48 ~Wiktor napisał(a):
    > > Chyba nikt że Spółki nie czyta tego forum bo odzew na moje żądanie żaden, do jutra czas. W sumie jak nie będzie informacji to nie wiem co robić, czy nie stracę sprzedając z wezwaniu?
    >
    > Proponuję powiadomienie policji i prokuratury o możliwości narażenia osób na utratę zdrowia i życia w warunkach pandemii

Temat jeszcze jeden czy ZM Ropczyce są w stanie zabezpieczyć 20 m 2 na 1 osobę zgodnie z dzisiejszymi wytycznymi.
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~Wiktor [83.7.19.*]
    Oczywiście że tak, przecież mogą to zrobić ma hali C1, tylko wypraski i palety z oringami przewieź do cechownii , wszystko się da ale trzeba chcieć
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~rozgoryczony [79.184.239.*]
    skąd znasz Zakład?
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~zoom [37.47.205.*]
    Napił się i puściły hamulce to Alan w wielu wcieleniach
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~Alan [31.60.81.*]
    Zoom kmiocie, nie mam nic wspólnego z Wiktorem.
  • Re: Ktokolwiek słyszał ktokolwiek chce Autor: ~zoom [37.47.205.*]
    Jesteś zwykłym durniem samotny człowieku
[x]
ROPCZYCE 3,00% 24,00 2025-10-31 16:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.