Zastanawiam się nad odpowiedzią na wezwanie Porozumienia jednak jako akcjonariusz mniejszościowy, uważam, że na ten czas nie dysponuję dostateczną wiedzą co do wartości Spółki więc proszę Zarząd ZM Ropczyce o podanie w terminie do dnia 26.03.2021 do publicznej wiadomości informacji co do oszacowanego przez Zarząd poziomu granic wartości godziwej akcji Spółki - poziomu granicy górnej i dolnej.
Dnia 2021-03-21 o godz. 20:06 ~Wiktor napisał(a): > Zastanawiam się nad odpowiedzią na wezwanie Porozumienia jednak jako akcjonariusz mniejszościowy, uważam, że na ten czas nie dysponuję dostateczną wiedzą co do wartości Spółki więc proszę Zarząd ZM Ropczyce o podanie w terminie do dnia 26.03.2021 do publicznej wiadomości informacji co do oszacowanego przez Zarząd poziomu granic wartości godziwej akcji Spółki - poziomu granicy górnej i dolnej.
Zapoznaj się na ESP ze stanowiskiem zarządu na temat wezwania to da ci pewien pogląd na sytuację.
> Zapoznaj się na ESP ze stanowiskiem zarządu na temat wezwania to da ci pewien pogląd na sytuację.
ależ my dokładnie znamy stanowisko chciwców - chcemy natomiast poznać granice w ramach których zawiera się obecnie proponowana cena w wezwaniu. Szczególnie górną granicę.
Nawet powinniśmy, nie może tak być że Zarząd dysponuje wiedzą o granicach godziwej ceny i nie dzięli się tą wiedzą z akcjonariuszami spółki, zwłaszcza w tak ważnym momencie jak wezwanie.
Po to jest wezwanie żeby na nie odpowiedzieć, jeżeli nie odniesie ono skutku, korekta na 23 zł do wartości godziwej albo niżej w odpowiedzi na komunikat o pożarze biurowca Ropczyc.
Chyba nikt że Spółki nie czyta tego forum bo odzew na moje żądanie żaden, do jutra czas. W sumie jak nie będzie informacji to nie wiem co robić, czy nie stracę sprzedając z wezwaniu?
Dnia 2021-03-25 o godz. 15:48 ~Wiktor napisał(a): > Chyba nikt że Spółki nie czyta tego forum bo odzew na moje żądanie żaden, do jutra czas. W sumie jak nie będzie informacji to nie wiem co robić, czy nie stracę sprzedając z wezwaniu?
Proponuję powiadomienie policji i prokuratury o możliwości narażenia osób na utratę zdrowia i życia w warunkach pandemii
Dnia 2021-03-25 o godz. 21:38 ~xyz napisał(a): > Dnia 2021-03-25 o godz. 15:48 ~Wiktor napisał(a): > > Chyba nikt że Spółki nie czyta tego forum bo odzew na moje żądanie żaden, do jutra czas. W sumie jak nie będzie informacji to nie wiem co robić, czy nie stracę sprzedając z wezwaniu? > > Proponuję powiadomienie policji i prokuratury o możliwości narażenia osób na utratę zdrowia i życia w warunkach pandemii
Temat jeszcze jeden czy ZM Ropczyce są w stanie zabezpieczyć 20 m 2 na 1 osobę zgodnie z dzisiejszymi wytycznymi.