• Raport Autor: ~Vet [91.90.160.*]
    2,3 mln zysku. Niby fajno, patrząc że rok wcześniej strata, ale jak się to zestawi ze spadającymi przychodami i 7 mln. kary, które nad spółką wiszą w pozwie to sam nie wiem. Jak wasze opinie?
  • Re: Raport Autor: ~Bdg [31.0.40.*]
    Polecam ten podcast

https://youtu.be/XvokosYeqyA

Od 28mej minuty jest rozmowa o karach.

Ja oceniam to sprawozdanie jako przelomowe. Szczegolnie wazne, ze spolka po wielu latach zaczela generowac operacyjnie gotowke. Dodatkowo mowia o duzym portfelu zamowien, czyli przychody powinny wrocic.
  • Re: Raport Autor: ~Maria [31.0.89.*]
    Też jestem pod wrażeniem.
  • Re: Raport Autor: ~PawelCho [5.173.200.*]
    Bardzo dobry raport.
  • Re: Raport Autor: ~Richard [77.112.40.*]
    Mamy to!
    Brawo dla zarządu.
    Kierunek obrany, niech sobie rośnie teraz powolutku i najlepiej po cichutku.
  • Re: Raport Autor: ~all [37.225.52.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=XvokosYeqyA

160 mln zleceń w portfelu, będzie bomba
  • Re: Raport Autor: ~Aga [37.249.77.*]
    Po ile by to nie fruwało w tym roku tego nikomu nie sprzedam.

Trzymałam długo jak było źle a teraz trzymać będę jeszcze dłużej bo dobrze to dopiero będzie :)))
  • Re: Raport Autor: ~Vet [91.90.160.*]
    Bdg dzięki za link. Muszę się zagłębić mocniej w temat.

P.S. Niewiarygodne, że na Bankierze w wątku nie było plucia na autora, że nagania na spadki/wzrosty tylko merytoryczna dyskusja. A myślałem, że po 2020 już nic mnie nie zaskoczy.
  • Re: Raport Autor: ~Sam [79.141.162.*]
    Wygląda naprawdę fajnie. Dzięki za link, odsłuchałem, bardzo dobrze się słucha Prezesa. Myślę, że teraz będzie wszystko szło w odpowiednią stronę.
  • Re: Raport Autor: ~SevenUp [37.248.179.*]
    4-5 zł to już dawno powinno tu być.

Ja sobie cierpliwie poczekam na >10zł

• Re: Raport Autor: ~megafon1 [195.117.188.*]
    Ja też traktuje papier mocno długoterminowo, a tymczasem pewnie czeka nas realizacja zysków po dobrej informacji, bo tymczasowo nie ma pod co grać.
    Zakładam zjazd w okolice 2,7 i znowu coś tam dokupię.

• Re: Raport Autor: ~edgar [188.146.163.*]
    Masz rację, korekta jeszcze przed nami, bo poprawa wyników musi być potwierdzona wzrostami sprzedaży, a póki co, to taka techniczna zmiana rentowności.
  • Re: Raport Autor: ~Tomasz [31.1.229.*]
    Wczoraj ten cały zrzut to ja zrobiłem za co Was serdecznie przepraszam.
    Trochę mi głupio ale trzymałem dużo kupionych akcji ze średnią 1,92 i faktycznie byłem zmuszony do ich sprzedaży.
    Nie było to spowodowane moją niewiarą w ten walor ale niestety pilną potrzebą posiadania gotówki.
    Jeszcze raz przepraszam i obiecuję, że w przeciągu 2-3 miesięcy jeszcze tu wrócę i podkupię co się da.
    A co do raportu to oceniam go jako bardzo dobry - zgodny z tym co Zarząd zaplanował wcześniej.
    Kierunek jest obrany, restrukturyzacja się powiodła a z czasem będzie dużo lepiej.

PS: Nie odjeżdżajcie z kursem za bardzo beze mnie.

Pozdrawiam,
    Tomek.
  • Re: Raport Autor: ~megafon1 [195.117.188.*]
    Sam mam prawie 30k tych papierów. Przy obecnym średnim dziennym obrocie, nie da się wyjść bez śladu nawet tak stosunkowo niewielkim kapitałem, a stop lossy można sobie w buty wsadzić .
    Pozdrawiam.
[x]
ATREM 2,08% 63,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.