Zimny, coś Ci chyba przymarzło na peronie... Oczywiście to tylko nasza rodzima GPW, ale serio wierzysz że przy ff poniżej 6% w najbliższym czasie zaleje nas tu podaż? Proszę Cię...
Pozdrawiam
Misiek
Misiu zwrotnica mi zamarzła ale podejrzewam ze w poniedzialek odtaje i przerzuca w druga strone jak zobacza raport.....patrz kwiecien 2020....historia sie lubi powtarzac
Zimny zachowujesz się jak Lucek na Rafako. Daj spokój. Jesteś jakąś osobą z kręgu firm które utraciły kontrakty że tak tu śleczysz i wieszczysz tragedię. Tragedii nie będzie bo:
Cały rynek bardzo dużo urósł, spółka jest z branży budowlanej i ile można pamiętać jakiś tam epizod z 10 lat wcześniej.
Rynek w pewnym czasie zaczyna obojętnieć. Widzisz ja kupiłem 30k i nie mam zamiaru sprzedawać. Wystarczy że takich będzie z 10. Akcje latają już bardzo długo. Dużo już ma jakieś tam udziały mniejsze czy większe w portfelu.
Naprawdę nie ma sensu już sprzedawać. Spółka jest z dobrej branży jest nisko wyceniana i nikt nie jest już tak głupi aby oddać za bezcen.
Spółka w cenach zamknięcia przebiła złotówkę. To psychologiczna bariera. Myślę że już nie wrócimy poniżej.
Życze Ci z całego serca zeby to w koncu poszlo na 5 .....ja prz okazji tez cos wykrece .....gielda mnie nauczyla zeby wchodzic jak juz mam pewnosc ze bedzie dalej dzida ...kasowac swoj procent i spadac.....ta spolke obserwuje juz od paru lat i nie moge zrozumiec ze przy takim ff nie potrafia wyciagnac wiecej ....moze tym razem sie pomyle ...miłego weekendu
Dodatkowo mamy spodek wieloletni technicznie bez oporów do 7zł
C/wk 2, co to jest na New connect.
To za darmo. Taką cenę do wk to mają spółki z mwig40.
Myślę że arkusz z prawej powoli się zacznie zapełniać gdy nie będzie widać cofki. Wtedy wszyscy będą chcieć i będą zleceniami biegnąć za uciekającym zajączkiem. Tak to widzę..
szkoda czasu zeby bawic sie w kobite ze szklana kula....w poniedzialek bedziemy madrzejsi o raport i zamkniecie sesji ........jedna biala swieca nie czyni kilkusetprocentowych wzrostow