• Dlaczego nie ufam Prezesowi Autor: ~Taktak [79.184.79.*]
    Potencjał tej spółki jest nieskończony, jednak prezes mało wiarygodny. Pół roku temu przełożył otwarcie spółki tłuczmąc to Covidem. Tymczasem Covid to najlepszy czas na jego drony. Tu macie dowód:

http://www.swiatdronow.pl/dronoid-testowo-zdezynfekowal-rynek-w-katowicach

Więc może ktoś wytłumaczy, co kombinuje prezes?
  • Re: Dlaczego nie ufam Prezesowi Autor: ~Sheep [83.3.166.*]
    Racja, świetny czas na drony. Ale do podpisania umów trzeba drugiej strony... Jak widać to niektórzy w Polsce dalej nie wierzą w Covid, a niektórzy faktycznie chorują.... Trzeba też by ludzie uwierzyli, sprawdzili, policzyli ....
    Myślę też że sukces spółki to nie jest kwestia wiary. Wierzyć to można że dronoidy to przyszłość. Sukces gwarantuje nie wyłącznie produkt, ale upór i umiejętność przekonywania. I jak wszędzie KASA i UKŁADY:))))). Patrzcie co się stało z naszym grafenem ;(((( Trzeba kibicować. Tyle możemy.
  • Re: Dlaczego nie ufam Prezesowi Autor: ~gługodystansowiec [217.97.86.*]
    a ja dokupiłem bez trollowania
    Super. Będzie ruch :))))
  • Re: Dlaczego nie ufam Prezesowi Autor: ~taktak [79.184.79.*]
    Długo nie wiedziany długodystansowiec. A myślisz, że sprzedasz? Bo cena atrakcyjna, ale czy obrót pozwoli sprzedać?
    Ja się bezczelnie wtrącę; Sorry długodystansowiec :)))

TakTak: Się rozbuja i się sprzeda.... Piąteczek, wiem że każdy czeka na zniżkę, ja też z rańca... ale wierzę że na dłużej to będzie odwrotnie. :)))))
    A Długodystansowiec na niejednej spółce elegancko zarobił. W ciszy i wiecznym prawiemilczeniu. Jak ktoś chce w 2 miesiace mieć 1000! to nie tu. Tu może trzeba będze i rok czy dwa czekać.
    No to na przeprosiny <3
[x]
BINARY 1,63% 3,74 2026-05-18 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.