• 7.96zl i coraz NIZEJ i NIZEJ Autor: ~wycenia [51.148.3.*]
    wyjscie do schrony dolem
  • juz 7.88zl i coraz NIZEJ i NIZEJ Autor: ~wycenia [51.148.3.*]
    ZYSKI mikre, przepalaja gotowke, kurs spada. O co chodzi PREZESIKU Pyrzyk ?

jezeli przyjdzie wieksza korekta na calym rynku to gdzie sie zatrzyma PNW skoro praktycznie sa
    na dnie ? Bedzie wtedy szybki test 7zl, 6zl I BUM ? Gdzie wtedy dolek na 3-4zl ?

• Re: juz 7.88zl i coraz NIZEJ i NIZEJ Autor: ~blabla [5.173.41.*]
    przepalają gotówkę na facebooka i adwords, muszą to robić bo inaczej przychodu nie starczy żeby się zamknąć w kosztach. Konkurencja też jakby nie było daje się we znaki, bewood, old oak, geppeto delikatnie zabierają swój kawałek tortu z tego rynku.
    Gdyby nie ten cały giftbay, sam plantwear robiłby już niezły minus. Zmiany, zmiany, zmiany.
  • Re: juz 7.88zl i coraz NIZEJ i NIZEJ Autor: ~Trik [83.8.48.*]
    Amazon niszczy Plantwear, Monnari niszczy Plantwear, rynek rumunski dno, austriacki i niemiecki też, JustPlants? Dziadostwo, jakieś roślinki... Jest zysk zamiast straty- słabe wyniki. Spółka zakupuje hale- zadłuża się, spółka otwiera 4 koncept w tym kwartale-przesadza, Kruk-też zniszczy plantwear, nowi parnerzy- kolejny błąd, najwięksi Influencerzy? Przepalanie kasy. Dla was wszystko co robi spółka jest niby źle, ale w rzeczywistości widzicie potencjał, chcąc wykorzystać potknięcia z przeszłości chcecie obniżyć kurs i dokupić jeszcze taniej. Zwykle trollowanie, ale powodzenia, ja mam czas mnie chwilowe obniżki kursu nie martwią, dokupię razem z Wami, ale muszę awas zmartwić, wiele już kurs nie spadnie
  • Re: juz 7.88zl i coraz NIZEJ i NIZEJ Autor: ~Max [31.60.96.*]
    No, ale skoro kurs już jest na dnie (zgadzam sie z tym) to jak jeszcze ma spaść? Ehhhhh trole już nie wiecie co wymyślać
  • dzis juz widze 7.92zl Autor: ~wycenia [51.148.3.*]
    spolka po prostu byla zle wyceniona w IPO tak jak AlleDrogo dlatego nie ma tez wzrostow. lepiej bylo zrobic 2 razy wiecej akcji za polowe ceny i lepiej by to smigalo a i plynnosc bylaby lepsza a tak to jest LIPA.

FachuwYcy dolek gdzie ? na 3 czy na 4zl bo nie wiem gdzie sie ustawic. czy na 2.09zl ?
[x]
PLANTWEAR 0,00% 1,15 2023-11-15 13:57:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.