Dnia 2021-03-22 o godz. 23:13 ~pixel napisał(a): > to fakt ! czuć knura w działaniu ! , nikt nie zaprzeczy ,
Ja zaprzeczę. W jakim działaniu? Patrowicz od dawna nie jest w Resbudzie i nie ma ze spółką nic wspólnego. Nie umiecie chyba czytać ze zrozumieniem. Link do akcjonaraitu, jakby tak trudno było znelezc... https://www.gpw.pl/spolka?isin=EE3100142985#shareholdersTab ;)
Dnia 2021-03-23 o godz. 09:06 ~Jack napisał(a): > Dnia 2021-03-22 o godz. 23:13 ~pixel napisał(a): > > to fakt ! czuć knura w działaniu ! , nikt nie zaprzeczy , > > Ja zaprzeczę. W jakim działaniu? Patrowicz od dawna nie jest w Resbudzie i nie ma ze spółką nic wspólnego. Nie umiecie chyba czytać ze zrozumieniem. Link do akcjonaraitu, jakby tak trudno było znelezc... https://www.gpw.pl/spolka?isin=EE3100142985#shareholdersTab ;) >
insidera należy bezwzględnie ignorować !!! opłacany przez pracodawcę ,wypowiedź tendencyjna - nie rzetelna !
...wy , nie macie problemu z wiarygodnością ? jak to jest ? nagonka-propaganda ,nagonka-propaganda ,nagonka-propaganda .......i jak grochem o ścianę - nic nie idzie !padaczka na całego !
...to nie jest dla was dziwne ? dlaczego nikt wam nie wierzy ?????
Mnie też się widzi, że jeśli ktoś tu jest na usługach Płocka to właśnie Jak/Galon i jeszcze kilka innych nicków tej samej osoby. Może przejdziecie do czynów i zamiast pompować tematy na forum napompujecie trochę kurs? Kto miał wejść to wszedł kto miał zostać - został - natomiast jeśli ktoś liczy, że drobnica pociągnie temat to... już nie te czasy. Bo sama spółka ma wizerunek gorszy od wiarygodności - a wiarygodność ma zerową ...
Odpowiedz sobie na jedno pytanie czy ja namawiam do zakupów NIE !!!!! jeżeli piszę to radzę czytać informacje czy wiadomości z firmy ewentualnie piszę że są zmiany i kierunek chyba lepszy ale są naganiacze pixele wacki i inne co piszą bzdury o , ,knurach,, i co było kiedyś jak rządził Patrowicz a teraz jest jak wiadomo inni mocni udziałowcy.
Dnia 2021-03-24 o godz. 13:06 ~setoff napisał(a): > Mnie też się widzi, że jeśli ktoś tu jest na usługach Płocka to właśnie Jak/Galon i jeszcze kilka innych nicków tej samej osoby. > Może przejdziecie do czynów i zamiast pompować tematy na forum napompujecie trochę kurs? > Kto miał wejść to wszedł kto miał zostać - został - natomiast jeśli ktoś liczy, że drobnica pociągnie temat to... już nie te czasy. > Bo sama spółka ma wizerunek gorszy od wiarygodności - a wiarygodność ma zerową ...
Dnia 2021-03-24 o godz. 23:10 ~pixel napisał(a): > Dnia 2021-03-24 o godz. 13:06 ~setoff napisał(a): > > Mnie też się widzi, że jeśli ktoś tu jest na usługach Płocka to właśnie Jak/Galon i jeszcze kilka innych nicków tej samej osoby. > > Może przejdziecie do czynów i zamiast pompować tematy na forum napompujecie trochę kurs? > > Kto miał wejść to wszedł kto miał zostać - został - natomiast jeśli ktoś liczy, że drobnica pociągnie temat to... już nie te czasy. > > Bo sama spółka ma wizerunek gorszy od wiarygodności - a wiarygodność ma zerową ... > > 100/100 > pozdrawiam , pixel.
Dnia 2021-03-23 o godz. 11:51 ~pixel napisał(a): > Dnia 2021-03-23 o godz. 09:06 ~Jack napisał(a): > > Dnia 2021-03-22 o godz. 23:13 ~pixel napisał(a): > > > to fakt ! czuć knura w działaniu ! , nikt nie zaprzeczy , > > > > Ja zaprzeczę. W jakim działaniu? Patrowicz od dawna nie jest w Resbudzie i nie ma ze spółką nic wspólnego. Nie umiecie chyba czytać ze zrozumieniem. Link do akcjonaraitu, jakby tak trudno było znelezc... https://www.gpw.pl/spolka?isin=EE3100142985#shareholdersTab ;) > > > > insidera należy bezwzględnie ignorować !!! > opłacany przez pracodawcę ,wypowiedź tendencyjna - nie rzetelna !