3 tys po 0,08 trzymam bez wzgledu na wszystko. Kupilem w ciemno bo czasami noteckie pilem. Teraz czekam az bursztynowe sie pojawi. I bede tak trzymal i nawet zapomne o tych akcjach. Malo mam do stracenia.
Pamiętam te nieodległe czasy, którejś niedzieli siedząc sobie z browarkiem przy kompie pomyślałem, że dla beki kupię sobie coś z NC za 500 zł jakiegoś trupa tak tylko spekulacyjnie ale to było już po wzroście o 20% z 0.08 do 0.10 i myślałem, że pewnie zawisnę na haku ale co tam do stracenia stówka :) normalnie kupuję spółki za minimum 5 000 - 10 000 zł. Potem Czarnków na korekcie dokupiłem po 15 gr. Trochę żałuję, że części nie wywaliłem przy 50 gr bo trzymałem palec na Enterze, ale teraz jak spadło z powrotem do 30 gr to wczoraj dokupiłem kolejny pakiet. Cały czas jestem dużym na plusie. Ten pakiet co wczoraj dokupiłem mam zamiar wywalić zaraz jak przebije 60 gr gdzieś w okolicach 80 może 1 zł. Resztę jak powyżej kolega wspomniał trzymam dla potomnych a na pewnej części będę spekulacyjnie kręcił kółka. Tym samym na walorze będą wyższe dzienne obroty. :) Wkrótce spółka przejdzie do notowań ciągłych. Wówczas pojawią się kolejni inwestorzy. Kierunek jest tylko jeden 2 a potem 5 zł i tej tezy koleżanki i koledzy się trzymamy.
tez to widziałem,, najpierw było 0.36 czy coś podobnie, później skoczyło na 0,7-0.8 preszło na te 6000 i wróciło do "normY". W tamtym tygodniu TKO tez kilka razy szalało. Musi na zapleczu spory chaos
O! I to wygląda na jakąś strategię a nie dziadowanie .... pamiętajcie ze pomijajac wszystko zeby roslo musza byc obroty ... musza byc chetni do kupna nawet jak spada .... tymi chetnymi czesto sa ludzie krecacy kolka! No i jesczze .... pamietrajcie ze sprzedaza mozecie spoko chwalic sie jak tylko podzie ale zakupami duzo pozniej .... gruby nie moze wiedziec gdzie sprzedal i tak wie duzo wiecej niz szaraczki nie ulatwiajcie mu
wszyscy nagle tacy pewni tej emisji,jak byli pewni bankructwa firmy pół roku temu,więc pitolcie sobie 3 po 3 a ja i tak doczekam się tu 5pln za akcję,kto miał kupić to kupił, ja mam średnią 0,0706PLN więc poco mam kupować po 30gr i wyżej,psuć średnią.