• Tylu troli spadkowych Autor: ~milo [31.60.16.*]
    To tu jeszcze nigdy nie było. Widać, że rośnie zarówno popularność spółki jak i popyt na akcje. Jeszcze chwila cierpliwości. Jak się sytuacja na rynkach (i przede wszystkim z pandemią) unormuje to tu będzie bardzo dobrze. Do zobaczenia za kilka tygodni mam nadzieję, że będzie was (troli) jeszcze więcej :):):)
  • Re: Tylu troli spadkowych Autor: ~wycenia [51.148.3.*]
    @milo nie peka, kurs nurkuje ale mialo byc lepiej, jest gorzej ale jest dobrze. milo nie peka.
  • Re: Tylu troli spadkowych Autor: ~123 [5.173.81.*]
    https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,23033006
  • Re: Tylu troli spadkowych Autor: ~Gosc [95.160.159.*]
    Niestety wpisy są .. merytoryczne. Nie ma tam jadu, czy plucia ale rzeczowy opis.
    A co do Milo, to chyba nie kuma czemu był wywołany do tablicy? Bo przy dwa razy większym kursie zamiast rzeczowej dyskusji uprawiał tylko PR. I teraz to samo.
    Ty chyba nie załapałem milo.ze rynek się.zmienil a oni nie za bardzo.wiedza.co robić i jak..jak się odnaleźć
  • Re: Tylu troli spadkowych Autor: ~czilerka_utopia [195.135.229.*]
    dziwne ze te dwie opinie zostały napisane kilka minut po sobie, możliwe że napisała to jedna osoba chcąca zaszkodzić firmie :)
  • Re: Tylu troli spadkowych Autor: ~gość [91.145.190.*]
    popularność spółki rośnie i popyt na akcje ??? spójrz na dzienne obroty, więcej na zakupach w biedronce zostawiam. Jak się patrzy na wykres, to wygląda jak spółka widmo. Zresztą wystarczy przeczytać opinie byłych pracowników itp i widać że bliżej do upadku niż rozwoju. Ale na szczęście już mi za wiele tych akcji nie zostało, przy takich obrotych nie tak łatwo wyjść żeby nie uwalić kursu do zera i nie pogłębić jeszcze bardziej straty. Nie trafiona inwestycja i tyle, mój błąd trudno. Odrobi się gdzieś indziej
  • Re: Tylu troli spadkowych Autor: ~milo [212.244.117.*]
    Dnia 2021-10-16 o godz. 11:23 ~gość napisał(a):
    > popularność spółki rośnie i popyt na akcje ??? spójrz na dzienne obroty, więcej na zakupach w biedronce zostawiam. Jak się patrzy na wykres, to wygląda jak spółka widmo. Zresztą wystarczy przeczytać opinie byłych pracowników itp i widać że bliżej do upadku niż rozwoju. Ale na szczęście już mi za wiele tych akcji nie zostało, przy takich obrotych nie tak łatwo wyjść żeby nie uwalić kursu do zera i nie pogłębić jeszcze bardziej straty. Nie trafiona inwestycja i tyle, mój błąd trudno. Odrobi się gdzieś indziej

o troliki już wpisy sprzed pół roku komentują :D zapraszamy zapraszamy, troche akcji w dobrych cenach jeszcze jest. Sam wszystkich nie skupię :)
[x]
PLANTWEAR 0,00% 1,15 2023-11-15 13:57:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.