• Co się dzieje? Autor: ~Kk [84.205.162.*]
    Może się ktoś ustosunkować?
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Kk [5.173.88.*]
    Takie dyskusje się tutaj odbywały 1000 wątków tymczasem kurs leci ponad 40% a każdy cicho siedzi lub po cichu oddaje...
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~dr_wezol [83.168.117.*]
    Dnia 2021-03-18 o godz. 16:15 ~Kk napisał(a):
    > Takie dyskusje się tutaj odbywały 1000 wątków tymczasem kurs leci ponad 40% a każdy cicho siedzi lub po cichu oddaje...

Nie bardzo jest co komentować - na razie mamy stabilnie: brak chętnych do kupna na wyższych poziomach. Teraz jeszcze doszło najwyraźniej zniecierpliwienie jednego czy kilku posiadaczy. Czekamy na kolejne umowy - kurs w USA na pewno rozruszają. Czy u nas też - to już inna sprawa :-)
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~aaa [31.182.161.*]
    Spokojnie dobieram , pokazuje bidy a ten kotos w nie uderza nie ma problemu moze uda sie go dociagnac do 7 pln? Ale po 8,70 juz nie chciał uderzyć , moze jutro się schęci ? Sciagniemy gościa na dół .

Skróciłem wczoraj 1/3 MLSS US po 4,30$ to troche moge tu kupic MMD PW najlepiej kolo 6-7 pln :-) Ale nic na siłę . szczególnie, że polski rynek ani nasdaq chyba nie ma ochoty iśc do góry .

W marcu 2020 pod panike covidowa dało sie kupic MMD PW po 3,5 , kurcze moze uda sie i teraz ?

• Re: Co się dzieje? Autor: ~dr_wezol [83.168.117.*]
    Dnia 2021-03-18 o godz. 20:37 ~aaa napisał(a):
    > Spokojnie dobieram , pokazuje bidy a ten kotos w nie uderza nie ma problemu moze uda sie go dociagnac do 7 pln? Ale po 8,70 juz nie chciał uderzyć , moze jutro się schęci ? Sciagniemy gościa na dół .
    >
    > Skróciłem wczoraj 1/3 MLSS US po 4,30$ to troche moge tu kupic MMD PW najlepiej kolo 6-7 pln :-) Ale nic na siłę . szczególnie, że polski rynek ani nasdaq chyba nie ma ochoty iśc do góry .
    >
    > W marcu 2020 pod panike covidowa dało sie kupic MMD PW po 3,5 , kurcze moze uda sie i teraz ?
    >

Aaa - no juz nie przesadzaj z tymi wróżbami :-)
    10 zł u nas przy 4 USD w Stanach to i tak naprawdę bardzo tanio :-) Różnica w kapitalizacji jest dramatyczna.

Na drugim fiksie ktoś wycofał się z s w ostatnich sekundach - chyba jednak nie chciał sprzedać. Może wystarczy tych spadków.
    W USA w ostatnich dniach tez korekta, ale jakieś 15 procent - po takich wzrostach jak ostatnio to bułka z masłem.
    Czekamy na infa - będą na pewno.
  • Re: Co się dzieje? Autor: lawyer_mz [5.172.238.*]
    Faktycznie korekta 15-20% to żadna tragedia, zwróćcie uwagę też na obroty podczas dzisiejszych spadków. MLSS od początku roku zyskiwał ponad 100% więc obecne spadki uważam za naturalne, gdyby nie dramatycznie słaby dziś nasdaq to pewnie byłoby płyciej ale nic zobaczymy co nam przyniosą najbliższe tygodnie.
    Co do MMD to sam wczoraj zakupiłem drobny pakiet po 10 zł i również bardzo chętnie jeszcze bym dopakował w niższych cenach.

[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.