• wątek dla milo Autor: ~aaa [31.182.161.*]
    W tym wątku mozesz sobie bluzgać , obrażać atakowac , lewitowac . To taki watek dla Ciebie tzw nie merytoryczny .

Pewnie przechodzisz przez drugi etap zaprzeczenia , że nie to niemożliwe ze walneło do 8 pln. czy żałoba wystąpi przy 6 pln ? Na koniec zawsze jest ukojenie , to dobra wiadomośc dla Ciebie . Wyjdziesz chłopie z tego !!!

• Etap pierwszy – wstrząs, szok, otępienie – występuje bezpośrednio po stracie. ... 
    • Etap drugi – zaprzeczenie sytuacji, niedowierzanie, dezorganizacja. ... 
    • Etap trzeci – właściwa żałoba, którą charakteryzują długie okresy smutku i osamotnienia. ... 
     Etap czwarty – ukojenie.

You made my day !!! Bywam na tym forum tylko dla Ciebie. Czym prędzej zrozumiesz że w stokach nie wolno sie zakochiwac tym lepiej dla Ciebie. Mam nadzieje, że nie masz tych akcji na kredyt .

Z wyrazami miłości
    aaa

• Re: wątek dla milo Autor: ~milo [31.60.16.*]
    Hahaha zabawny jesteś. Brałem po 6,6 więc w przeciwieństwie do Ciebie ja jestem z akcjami i nadal na plusie. W marcowym dołku już były te poziomy, więc nie mam czemu zaprzeczać :) ty chyba bardzo lubisz wmawiać ludziom różne rzeczy? Co do bluzgania to...twoich popisów sprzed paru tygodni nic na całym bankierze nie przebije :):):) widzę, że od tego czasu prawie codziennie tu jesteś...jakoś to nie pasuje to wielkiego biznesmena zaglądającego na bankiera raz na kwartał, którego próbowałeś zgrywać :):):) pewnie jak za pare tygodni tu zajrzę to nadal na forum twoje fantasmagorie będą dominowały :):):)
  • Re: wątek dla milo Autor: ~Piotr [37.47.58.*]
    Obawiam się że niedługo zobaczymy znowu 6 z przodu. Na szczęście za mocno się nie zapakowałem.
    Jeśli mówimy o dołku z ubiegłego roku i wogole drugiej.polowe, to rynek dyskontowal cena perspektywy które kreślił zarząd. Niestety, jak to często bywa słowa i życzenia rozminęły się z faktami.
    Dopóki nie będzie jakiegoś trwalszego wybicia (mam na myśli nie jeden kwartał ale dwa, trzy potwierdzające rozwój) to papier nikogo rączej nie zainteresuj
  • 3.5zl to MEGA DROGO Autor: ~wyceniam [51.148.3.*]
    @Piotr - po 6zl to ciagle BARDZO DROGO, to nie warte na dzis wiecej niz 3.5zl i byc moze mnie nawet ponioslo. Spolka juz od IPO byla wyceniona jak Allegro (tak porownywalnie) wiec kursy sie powinny przepolowic.
  • Re: 3.5zl to MEGA DROGO Autor: ~Piotr [37.47.52.*]
    Allegro przynajmniej się rozwija i wie w którą stronę iść a tu to takie łowienie raz leszcza, raz plotki czy suma ale wędka na muchę
  • Re: wątek dla milo Autor: ~milo [31.60.16.*]
    P.S bywasz na forum tylko dla mnie?
    Jakoś to się nie spina z tym, że mnie tu nie było parę tygodni, a ty ujadasz codziennie. Widzę, że nadal sobie nie poradziłeś ze swoimi problemami. Smutne, ale trzymam kciuki.
  • Re: wątek dla milo Autor: ~aaa [31.182.161.*]
    Dalej , dalej . Opowiedz coś o sobie myślę że ren wątek jednak Ci pomaga Milo . Bo nie wrzuciłeś bluzgów . Wyraźnie widzę postępy. Gratulacje chłopie. Może i zaczniesz doceniać jak ktoś napisze coś negatywnego bo to nas wzbogaca . Przestajemy żyć w bańce. Ja to weteren jestem i pamietam Uniwersal + 10!% na OK przez 5 sesjo ogladane na telegazecie. Po tym poznacie emerytów tego naszego grajdołka GPW . Jak zaakceptujesz fakt że inni moga cos napisać negatuwnego o twoim stoku to juz krok do przodu. Mi zwisa czy ten spada czy rośnie , kurs jest mi obojetny . Ja fascynuje się biznesem samym w sobie. Mam nadzieje że prezes znajdzie jakieś wyjście z klinczu stabilizacji przychodow z zegarkow i słabej rentowności nowych pomysłów. I może dojdzie do niego że budowanoe kolejnych marek to wobec wxrostów kosztow adwordsa i FB to może być strategia do nikad. A skupienie się na plantwearze to powrot do korzeni tego biznesu. Ale to moja opinia a ty masz prawo do swojej . Pozdrawiam aaa
[x]
PLANTWEAR 0,00% 1,15 2023-11-15 13:57:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.