to sa pobozne zyczenia, ale capacity maja na to tylko nie wiem czy ich marketing/sprzedaz jezdzi na konferecnej np z pge czy czekaja az ktos ich ladnie zarposi do wspolpracy liczac na cud tymaczasem papier sie wychlodzil..juz chyba desperaci oddaja
Dnia 2021-03-19 o godz. 13:28 ~comann napisał(a): > Niejeden cierpliwość wyczerpał...
E...eee tam. Ten Twój wpis o "wyczerpaniu cierpliwości" mnie nie dotyczy bo chyba jestem jednak cierpliwy. Papier ZMT trzymam od grudnia 2013r (kupiłem na górce po 5,25 zł. A przez 8 kolejnych lat uśredniam. Aktualnie strata 40 000zł. Wyjdę? na swoje przy 2,45zł/1akcję. ("Niech źywi nie tracą nadziei").
ja rowniez mam sporo strate ale nie bede pisal jaka
masz szanse na wyjscie z zyskiem, mnie martwi ze oni chyba nic nie robia proaktywnie i nie proboja zawalczyc o nowy rynek...ale moge sie tez mylic..wlasnie poraza brak jakichkolwiek info, jedyne wzmiankivpojawiaja sie w raportach kwartalnych ale to za malo zeby cokolwiek wysnuc
co do kursu juz dawno stracilem ochote komentowac bo jest zenujacy ;/ duzo bylo zapewnienie zarzadu ze sie optyalizuja, czekaja na odbicie na ropie, ze europa rezygnuje z chin bo sa niepewni itp itd a ze spolki nie plyna zadne krzepiace komunikaty, tak jakby czekali az klienic sami do nich przyjda i nakreca sprzedaz ale to moja wina ze tu gnije wiec moge miec zal sam do siebie
czasami dobrze samemu siebie pocieszyć i pogadać(popisać) do samego siebie--wtedy człowiek czuje się lepiej:) czuje, że w krótkim terminie najgorsze "behind us"