Dnia 2021-06-19 o godz. 08:33 realista7201 napisał(a): > tak bylo prawie 3 miesiace temu. Qgen i Black (nie wiem czy to jeden gosc czy dwoch) naganiajacy na spadki do 14. > Dzisiaj kurs 21,7 a panowie dalej naganiaja :)
=======================================
kiedy ja naganiałem na spadki do 14?
wklej mój cytat
ps. widzę, że się nudzisz i znowu szukasz dymu ze mna ?
pan black nazwal mnie klamca, gdy pisalem ze naganial wczesniej na 14. Wiec podbilem jego watek gdy naganial na 14. Tylko tyle. Dowod w sprawie, ze jednak to chyba nie ja jestem klamca.
Dnia 2021-06-22 o godz. 10:24 realista7201 napisał(a): > pan black nazwal mnie klamca, gdy pisalem ze naganial wczesniej na 14. Wiec podbilem jego watek gdy naganial na 14. > Tylko tyle. Dowod w sprawie, ze jednak to chyba nie ja jestem klamca.
=================================
sam siebie nazywasz kłamcą, bo widocznie patrząc w lustro, dobrze wiesz, że nim jesteś :(( - ja tylko pisałem, że pisałeś kłamstwa i dawałem na to dowody = twoje kłamliwe cytaty
ty nie potrafisz znaleźć nawet jednego mojego cytatu w który ja kłamie . . .
ja mam tutaj, od Października/ średnia ok.10 pln, ugrane, zarobione i zaksięgowane na koncie, po 5 ładnych kółkach i kilku sprintach i premiach górskich :) zarobek > 17 pln na czysto/ akcję, po Belkach i DM, a obecny kurs jest 21,50 pln więc nawet jak zgubię teraz parę groszy, to nadal będzie git . . .
ps. ale to miłe z Twojej strony, że wykazujesz troskę
Dnia 2021-06-22 o godz. 12:08 ~black944 napisał(a): > Upssss . . . > > zapomniałem uwzględnić 17,55 i 20,18 oddane w zeszły Poniedziałek . . . > > tak więc mam zarobek na akcję : 22,50 pln ! ! ! > > Miłego dnia dla silnych rączek
Wierzcie mu. Jego drugie imie to Midas. Black to dla niepoznaki. LOL :)
Dnia 2021-06-22 o godz. 12:08 ~black944 napisał(a): > Upssss . . . > > zapomniałem uwzględnić 17,55 i 20,18 oddane w zeszły Poniedziałek . . . > > tak więc mam zarobek na akcję : 22,50 pln ! ! ! >
No to chyba rekord nad rekordy i to od października , tj. w osiem miesięcy na jednej spółce. !!! i to wszystko netto. Chłopie co Ty tu jeszcze robisz? Kelner na Mauritiusie powinien Cię wachlować i co chwila świeżego drinka przynosić aby był wystarczająco chłodny.
Zrób print screena z Twojego rachunku pieniężnego w biurze maklerskim (choćby z 2 ostatnich miesięcy) to udowodnisz nam, że to nie żart i megalomania.
Dnia 2021-06-22 o godz. 15:38 ~black944 napisał(a): > sprawiasz wrażenie osoby, które chce pokazać innym, > że się czegoś nauczyła przez tyle lat bycia na szulerni . . . > > biorąc pod uwagę swoje bogate wieloletnie doświadczenie, zadaj sobie pytania: > > 1. co mi dało dalsze trzymanie Cargo, przez następne 3,5 miesiąca, > po wzroście 120% i sesji z volumenem ponad 2M !!!, gdzie przeciętny vol to ile K ? > > 2. co się generalnie dzieje po takich rajdach ? > > zacznij od tych dwóch pytań i łatwiej zrozumiesz czemu ja zarabiałem jak inni trzymali . . . > > Pozdrawiam
Black dla mnie to ściemniasz ze swoim zarobkiem. Owszem biuro maklerskie ma duży profit z Twojego grania. Twój zysk może i sięga 30 % od marca tego roku, ale jeśli tak jest to statystycznie nie masz więcej niż 5 K akcji. Inaczej nie mieściłbyś się w obrotach dziennych (nie tylko Ty tu grasz). Myślisz, że nie chciałbym powiększać swojego stanu posiadania robiąc kółka? Wolumeny są za małe na takie chece, a ja nie zamierzam karmić DM. Notabene to ja mam jeszcze straty z lat ubiegłych nie rozliczone w podatku. Udowodnij, że nie ściemniasz. Szulernia nie musi być szulernią!!! Trochę godności (może ciut mniejszy zysk, a nos ci nie będzie się wydłużał)
Dnia 2021-06-22 o godz. 15:10 frajer58 napisał(a): > Dnia 2021-06-22 o godz. 12:08 ~black944 napisał(a): > > Upssss . . . > > > > zapomniałem uwzględnić 17,55 i 20,18 oddane w zeszły Poniedziałek . . . > > > > tak więc mam zarobek na akcję : 22,50 pln ! ! ! > > > > No to chyba rekord nad rekordy i to od października , tj. w osiem miesięcy na jednej spółce. !!! i to wszystko netto. > Chłopie co Ty tu jeszcze robisz? Kelner na Mauritiusie powinien Cię wachlować i co chwila świeżego drinka przynosić aby był wystarczająco chłodny. > > Zrób print screena z Twojego rachunku pieniężnego w biurze maklerskim (choćby z 2 ostatnich miesięcy) to udowodnisz nam, że to nie żart i megalomania. >
======================================
No to chyba rekord nad rekordy i to od października , tj. w osiem miesięcy na jednej spółce. !!!
https://stooq.pl/q/?s=alr&c=1y&t=l&a=lg&b=1
na ALR mam jeszcze większy zarobek na akcję w 8 miesięcy, niż mam tutaj na PKP, bo tam też często wysiadałem na peron i zawsze ku ogromnej dezaprobacie reala i jego sztabu, ale ja gram po swojemu, zarabiam też po swojemu i chętnie się dzielę z DM i US po każdym swoim udanym kółku
Zrób print screena z Twojego rachunku . . .
Nie chę Ci popsuć dnia robiąc screena i wolę pozostawić Ciebie z nadzieją, że to jednak tylko żart i megalomania . . .
Kelner na Mauritiusie powinien Cię wachlować i co chwila świeżego drinka przynosić aby był wystarczająco chłodny.
tu gdzie teraz jestem, jest mi wystarczająco przyjemnie
Dnia 2021-06-22 o godz. 21:04 frajer58 napisał(a): > > Black dla mnie to ściemniasz ze swoim zarobkiem. Owszem biuro maklerskie ma duży profit z Twojego grania
> ja nie zamierzam karmić DM. >
================================================== o co chodzi z tą obsesją karmienia DM ? ja uwielbiam ich karmić i mogę to robić codziennie . . .
może ten link pomoże zmienić Twoje zdanie na temat płacenia prowizji
Dnia 2021-06-22 o godz. 07:44 ~Realista7201 napisał(a): > Jak tam? Kto tu klamie czarny pinokio? Duzo osob namowiles zeby wyrzucilo do twojej kieszonki? Naganiaczu?
================================
i teraz patrząc na kurs i brak kupujących pewnie z ulgą wspominają tą dobrą decyzję wtedy gdy kurs był jeszcze powyżej 21 pln . . .
Dnia 2021-10-27 o godz. 22:17 ~black944 napisał(a): > https://stooq.pl/q/?s=^spx&c=1d&t=l&a=lg&b=1 > > 12 miesięcy rosło > > https://stooq.pl/q/?s=^spx&c=1y&t=l&a=lg&b=1 > > co dalej ?
Terminator: "bunt maszyn" a więc automaty winny iść za sygnałami
a ile osób nie sprzedało przez Ciebie i 0d 8 miesięcy nic tutaj nie zarobili ? = ja zachęcałem do sprzedaży gdy kurs był jeszcze wtedy 21-22 pln więc jeżeli tak zrobili, to pewnie są teraz zadowoleni
sam sie podbijasz? trzeba bylo poprosic Qulege. Jak to razem naganiacie na 14,5 PLN :) Teraz juz chyba na 9 PLN< -jestes nie w temacie miszcza twojego.
Dnia 2021-10-29 o godz. 13:08 ~black944 napisał(a): > a ile osób nie sprzedało przez Ciebie i 0d 8 miesięcy nic tutaj nie zarobili ? > = ja zachęcałem do sprzedaży gdy kurs był jeszcze wtedy 21-22 pln > więc jeżeli tak zrobili, to pewnie są teraz zadowoleni