Dość ryzykowne. Euforia może wkrótce minąć a do czasu uruchomienia produkcji wszyscy co chcą będą zaszczepieni. Oczywiście jakiś kawałek tortu może zostać ale konkurencja zwiększa produkcję.
Covidu tez podobno w lipcu poprzedniego roku juz nie bylo, jak mowil najjasniej nam panujacy “wirus jest w odwrocie” hahaha.
Szczepienia na Covid beda cykliczne np. co rok albo co jakis okreslony czas. Wirus juz z nami zostanie niestety
Wojtek-ja przeciez nie namawiam-kazdy sam jest decydentem swojego kapitału..Po prostu-teraz mam te akcje w swoim porfelu-podobnie jak GLCOSMED[ za 4,67ZŁ ].Ze sprzedaża tych akcji-tych walorów to się nie spieszę-czekam na finalizację.Pozdrawiam-Martin.
Wojtek-teoretycznie jpod w a r u n k i e m ,że Spółka jest mówiąc potocznym językiem zdrowa,tzn realizuje zyski netto porównywalne kwartał do kwartału danego roku jest tak,że następne wybicie ceny akcji winno być wyższe niz poprzednie maksimum. I na tym walorze było chyba 76 groszy-tak dokładnie dzis juz nie pamiętam-Następne wybicie winno byc w okolicach 85-95 groszyPrzy bardzo dobrych wynikach ,uregulowaniu wewnętrznych spraw w Spółce,zejścia z kosztów i dobrej aury okołorynkowej To są niezbędne warunki kolejnej fali wzrostowej !!! Możliwy termin-rok 2021. !To będzie finalizacja na którą liczę ! Oczywiście w drodze na szczyt będa wzloty [ wtedy niektórzy już wyjda z akcji ] jak i spadki ceny akcji [wtedy będzie masa Trolli na Forum ] Jak już wcześniej Tobie-Wojtku pisałem-każdy z nas jest dysponentem swojego kapitału i sam podejmuje decyzje kupna czy sprzedaży akcji. Martin.
Zakup za 90,00zł-uśrednione na 94 ,,zł.No i teraz to był juz ostatni zakup akcji tego waloru-mam już wystarczajacą ilość akcji tego waloru w porfelu-inwestycja średnioterminowa-rok 2021. Co do naszego waloru-falowanie kursu,brak jeszcze kierunku K-S. Martin.