W tym roku 250 zl w 2022 490 zl tak bedzie jeżeli mogę sprecyzować o co mi chodzilo. Zadam wam pytanie czy Amazon moze byc klientem tej spółki? Wiecej nie mogę wam napisac . Jak pisalem w listopadzie brac bylo po 20 zl to mi pisali od naciągaczy i innych okreslen pisze wam ostatni raz dajcie spółce czas na pokazanie się idziemy mocno tematy w tle . Pozdr akcjonariuszy czekajcie lipiec 2020 bedzie juz petarda
To ja Wam powiem bez tajemniczej gadki - może być.
Z przyjemnością informujemy, że Chaos Gears został partnerem sektora publicznego Amazon Web Services (AWS).
Program AWS Public Sector Partner (PSP) rozpoznaje partnerów AWS dzięki rozwiązaniom opartym na chmurze i doświadczeniu w administracji publicznej, przestrzeni kosmicznej, edukacji i organizacjach non-profit na całym świecie.
https://www.biznesradar.pl/a/98113,passus-zaprezentuje-swoje-rozwiazania-na-serii-konferencji-dla-partnerow-nuvias
Niestety nie wiem, ale skoro został partnerem AWS coś się dzieje, popyt na ich usługi rosną. Ten rok jak dobrze wiesz może być przełomowy dla spółek tej branży.