Qb, podejrzewam ze bedzie dokladnie odwrotnie niz piszesz, bedzie jeszcze szansa pohandlowac troche nizej. Kto chce kupic moze ustawaic sobie zakupy wlasnie rozproszone troche nizej tez. Zreszta wiele osob zrobilo to wczoraj i cos mi sie zdaje, ze nie chcesz miec konkurencji do zakupow ;)
Ja prawie identycznie, średnia 20.38zł i niestety nie mam kapitału by dopakować ... ale chwała, że to co już zapakowane może czekać dokładnie tyle ile będzie trzeba.
no jezeli tak bedzie, to bedzie troche zenujace :) przeciez wczoraj juz byl zjazd? w czasie, kiedy inne papiery z branzy poszly o 30% w gore co sie tutaj dzialo?
Dokladnie. Blokado-batony na gorze i proby zbijania kursu co kilkanascie minut pojedynczymy akcjami. Dobra, pisanie o tym juz jest nudne :))) Gapcie sie na arkusz jak macie niejasnosc, co bedzie grane, mi wystarczylo, ze Qb napisal ze "szybciutko i malutko i lecimy do gory" i wiedzialem co spolka za chwile bedzie grala ;)
Zart, tym usmieszkiem to mnie rozbroiles. :)) Blirt poszedl okolo 17% do gory w ostatnich dniach, a teraz mamy kilkanascie dni do raportu i wyciskanko ze slabych raczek. Ale konduktor z wielkim czarnym gwizdkiem w ustach moze wpasc nieoczekiwanie w kazdej chwili dzis, jutro, a moze za kilkanascie dni... Tak jak napisalem dwa posty wyzej handel odbywa sie wlasnie nizej i to nie przez chwilke na co liczyl Qb.
Wiesz jestes drapieznikiem, predatorem, nie zmienisz swojej natury, przeciez nie zaczniesz jesc trawy ;) ViceVersa. Ale moze odloz na bok jakiegos longa. Dobrze na tym wyjdziecie znaczy wyjdziesz chyba, chociaz ja sie na tym nie znam.
W cd mam nadzieję że będzie w okolicach 230 , liczę że trochę jeszcze zbija szorty bo widać na dziennym że stawiają świeczki co trochę natomiast jak podskoczy to też wejdę . Tu ciągle wyrabiam zdanie będę obserwował jak nie wystrzeli to nie stawiam maks pułapu
Na CD odpal wykres na miesiecznym interwale. Swieczki z pazdziernika 2018 i stycznia 2019 sa poteznym wsparciem 187-190 pln, moim zdaniem najsilniejszym od lat. Jesli kurs zejdzie pod 205 pln, to nie chce mi sie wierzyc ze zejdzie nizej niz 187 pln. Sorry ze sie wtracam.
Spoko. Byłem tam w tym roku przy 240 wszedłem i wyszedłem przy 330. Pewnie bym już nie wszedł , ale jak słyszę wszędzie , nawet w lodówce żeby sprzedać to mnie kusi żeby kupić. A wiadomo. Wiedźmy godzina cudów. Także będzie szybka akcja. I to co czeka wrzucę tu w poniedziałek. I za rok prześlę kawkę na wskazany adres. Bo już miałem pitać...