• Leżakowanie do walnego Autor: ~TKO [165.225.207.*]
    Szybciej niż myślałem, ale wygląda na to że zaczęło się leżakowanie do walnego.
    Ci co chcieli sprzedać sprzedali, Ci co chcieli kupić kupili i wszystko ruszy od 25 marca po walnym.

Chociaż do końca tego nie rozumiem po co jak najważniejsze informacje już są:
    - firma nie upada info ESPI z 15.03
    -całkowite wznowienie produkcji w pełnym wymiarze ogłoszone w ESPI o pożyczce od akcjonariusza większościowego (500 tys)
    - jest nowy akcjonariusz większościowy
    - część zadłużenia spłacona przez nowego inwestora
    - 2 subskrypcje prywatne w drodze i spłata reszty zadłużenia
    - sprzedaż internetowa piwa (na Profilu FB info)

Czym mogą mnie zaskoczyć- już chyba tylko:
    -rozszerzeniem asortymentu o kolejne piwa/alkohole
    - Nową Radą Nadzorczą (ale to nie będzie zaskoczenie)

Nie wiem, chyba musieliby ogłosić że podpisali kontrakt z jakąś ogólnopolską siecią handlową o!
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: flooder [91.207.69.*]
    Noteckie widziałem w netto a to ogólnopolska sieć.
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~warto [37.47.179.*]
    Nie są już w restrukturyzacji mały wałek i ping Kasa z PFR ...
    Wsumie teraz tak patrze na mape i netto jednak glównie Śląsk.
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~TKO [165.225.207.*]
    Fajnie by było jakieś Dino, Żabka, Auchan, Carefur
    Lukam jeszcze raz na mape i jednak jest sporo tych netto w Polsce. Ale fakt faktem jakaś Żabka ,Auchan a najlepiej biedronka by się przydało.
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~A0A [89.231.176.*]
    Dnia 2021-03-17 o godz. 10:13 flooder napisał(a):
    > Lukam jeszcze raz na mape i jednak jest sporo tych netto w Polsce. Ale fakt faktem jakaś Żabka ,Auchan a najlepiej biedronka by się przydało.

Auchan ma na półkach piwa z Bro. Czarnków. na 100%.
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~krys [83.26.60.*]
    Ja dla bezpieczeństwa się pozbyłem,
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~Darek [37.47.179.*]
    To nie leżakowanie to zjazd na 0,10 kto nie wywali PKC będzie płakał
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~TKO [165.225.207.*]
    Spoko Darek, wiemy, że ostatnio sprzedałeś i teraz chcesz po 10 groszy...obawiam się, że najniżej jak zejdzie teraz to 30 groszy i odbicie...także nie marudź
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    Ja jestem bezpieczny o spolke czekam na 8 groszach tam kupilem i raczej nie spadnie tam a jak spadnie to dokupie proste
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    Patrząc na obroty i spadki czytaja forum bankiera co kieruja kursem he moja cene znacie 5000 zl za 1 akcje manipulanci.
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    treść uchwał z walnego jest na stronie browaru.
    po krótce.

podnoszą kapitał zakładowy i chcą wprowadzić "138.550.000 (sto trzydzieści osiem milionów pięćset pięćdziesiąt tysięcy) akcji serii I oznaczonych numerami od 000000001 do 138.550.000, pokrytych w całości wkładami pieniężnymi; j) do 36.000.000 (trzydzieści sześć milionów) akcji serii J oznaczonych numerami od 00000001 do 36.000.000, pokrytych w całości wkładami pieniężnymi” po cenie 10groszy. Cenę 10 groszy uważają za służszną z racji tego, że chętnie się na nie zapiszą w tej cenie i że przez ostatni rok taki kurs mniej więcej się utrzymywał. ". W przypadku, gdy akcjonariusze posiadający zabezpieczenia (chodzi o te z serii I") nie zdecydują się objąć wszystkich akcji objętych emisją uprawnieniu do poboru są pozostali akcjonariusze. " mają pół roku na zebranie chętnych na te akcje. Więc może we wrześniu rzucą zapisy dla ulicy na pp.

Co do kursu to się nie wypowiadam, bo wśród nas są ci co grają do jednej i do drugiej bramki. jedni chcą jak najdrożej sprzedać, drudzy jak najtaniej kupić. przy takim systemie notowań można manipulować kursem. ja już tko widziałem i na 15 groszy i na 1,99 pln.
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~Darek [79.186.195.*]
    Dnia 2021-03-17 o godz. 11:29 ~TKO napisał(a):
    > Spoko Darek, wiemy, że ostatnio sprzedałeś i teraz chcesz po 10 groszy...obawiam się, że najniżej jak zejdzie teraz to 30 groszy i odbicie...także nie marudź

Nie marudzę.... gdyby więcej ludzi wywaliło po 0,40 to teraz by chętnie kupowali i zakopali dołek, a że leżą uwieszeni i cyrają dokupić bo im się super średnia popsuje to stoi w miejscu i kolejni się wykruszają bo jak długo można kasę blokować. Ruszy w górę jak pojawią się zlecenia kupna, serio to jest aż tak proste....
    Ale spoko ja mam pozycję czystą jeśli spadnie do 0,20 to coś kupię jeśli nie będę czekał z Wami i kupię jak zacznie rosnąć z myślą, żeby pilnować i z tym nie zostać...

Oczywiście możesz pisać, że marudzę, ale narazie z nas dwóch to ja zapłacę podatek za BRO w tym roku :P
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~R8 [5.173.128.*]
    Dnia 2021-03-19 o godz. 09:07 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2021-03-17 o godz. 11:29 ~TKO napisał(a):
    > > Spoko Darek, wiemy, że ostatnio sprzedałeś i teraz chcesz po 10 groszy...obawiam się, że najniżej jak zejdzie teraz to 30 groszy i odbicie...także nie marudź
    >
    > Nie marudzę.... gdyby więcej ludzi wywaliło po 0,40 to teraz by chętnie kupowali i zakopali dołek, a że leżą uwieszeni i cyrają dokupić bo im się super średnia popsuje to stoi w miejscu i kolejni się wykruszają bo jak długo można kasę blokować. Ruszy w górę jak pojawią się zlecenia kupna, serio to jest aż tak proste....
    > Ale spoko ja mam pozycję czystą jeśli spadnie do 0,20 to coś kupię jeśli nie będę czekał z Wami i kupię jak zacznie rosnąć z myślą, żeby pilnować i z tym nie zostać...
    >
    > Oczywiście możesz pisać, że marudzę, ale narazie z nas dwóch to ja zapłacę podatek za BRO w tym roku :P

~Darek, nie marudzisz, ja bym poczekał jeszcze z zakupami, jakiś niewielki pakiet odsprzedam Ci w promocji po 50 gr

• Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~Darek [83.23.60.*]

> ~Darek, nie marudzisz, ja bym poczekał jeszcze z zakupami, jakiś niewielki pakiet odsprzedam Ci w promocji po 50 gr

Jesli bedzie zap.* do góry tak szybko że nie kupię przed 50 chewtnie odkupię.... po to aby kilka dni później odsprzedać choćby po 0,75 nadal będę uważał, że moja strategia jest lepsza. Serio .... no chyba ze mówimy o handlu na gragieldowa.pl wtedy faktycznie bankrut zaklada nowe konto i heja :>

• Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~ktoś-no1 [46.169.134.*]
    My Panie Darku chcemy zapłacić podatek przez duże "P" . Choć osobiście przyznaje, że nie przewidywałem takiego spadku .I tutaj należy powiedzieć , że Dario miał racje na kółko. Ja się do takiej zabawy nie nadaję, nastawiony jestem na naprawdę długą pozycję, i jak kupowałem od 8 do 11 groszy to niech se leżą , dokupiłem parę razy po kilka tysięcy i zdupczyłem średnią do 14 .
    Tak z innej beczki -
    Lata temu jak wszystko leciało jak kamień w wodę miałem akcje Amica , kupowałem po 7 z groszami , poleciały do 3 z drobnym , dobrałem i wywaliłem po 10 wszystko . Myślałem że jestem guru podłogi , z zamysłem odkupienia po spadku - nie spadły i gdzie są każdy może sprawdzić ( a był tego ponad 9 tysięcy) Odechciało mi się kółek i kombinacji , raz się uda raz nie , to akurat jest inwestycja na długo i nie kółkuje . Oddaję powyżej dychy . A dla sportu hemp z wczoraj już poszedł na widłach, zastanawiam się nad dokupieniem grocklin-u , i wkur....... mnie apis
    pozdr .
    dobrych - bogatych kółek
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~Darek [83.23.60.*]
    Ależ oczywiście strategia na kólko przy spadku może się nie udać.... umówmy się strategia trzymania BRO na długi dystans też może się nie udac prawda?
    Jeśli puścić wodze famtazji i wymyślić NAJGORSZY SCENARIUSZ EVER to .... wooooo strach się bać prawda?

Na szczescie wydaje się, że szanse są raczej na scenariusz pozytywny i wg mnie na stabilizację w okolicy 1,00 jeszcze w tym roku może nawet 1,50 choć tu uważam nie ma szans dotrzeć, bie przy tej pier* pandemii

No a ja licze jeszcze na górkę spekulacyjną z zasięgiem do 0,70, ale wiem .... marudzę i się nie znam .... ale co zarobiłem ~7000zł to moje ;-)
  • Re: Leżakowanie do walnego Autor: ~ktoś-no1 [46.169.134.*]
    Gratuluję ładny profit , kółko nawet z bocznymi kołami takie do maluchów . Nik nie twierdzi ( a przynajmniej ja ) że się nie znasz . Jeden lubi i przede wszystkim potrafi zarobić na takich wyskokach i później odkupić akcje z zapasem gotówki lub większą ilością gotówki ,- ja nie . Sprzedaję i pięknie dziękuję w między czasie szukam coś dobrego i kupuję. Czasami jak jakieś akcje się ładnie poddają korekcie odkupuję, ale nie jest to w moim przypadku żadna reguła.
    Jak się umawiamy to umówmy się : dziś praktycznie na wszystkim jest ryzyko i nigdy nie biorę 100 % pewności ,że będzie po mojemu i ,że jam mam tylko i wyłącznie rację . W tym akurat przypadku jestem nastawiony optymistycznie i nie naganiam ,ale można będzie dobrze zarobić . Z drugiej strony zaś: jeżeli przykładowo dziś powiedzą ,ze zamykają interes - cóż każdy chyba nas przewiduje i dopuszcza straty . + taki że braliśmy w samym dołku nie na górce . Nie będę pisał czemu tak uważam , że będzie dobrze oczywiście , bo już stokroć to powtarzałem
    ps. hemp po dobrej cenie oddałem nie całe 3 in +
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,10 2025-11-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.