O GR głośno, a Paradise Lost, które 24 marca ma premiere niepozornie wspina się na global wishlist miejsce po miejscu, może być ciekawie, dzisiaj 138 miejsce, ale w tym tempie może do premiery wskoczyć do top 100!
Do bólu nudny symulator chodzenie jak dla mnie. Wygląda jak gra sprzed 20 lat. Ludzie takie rzeczy na prawdę kupują ? Mi by się nie chciało tracić na to czasu nawet jakby było za free.
Gra by dużo zyskała gdyby to chodzenie było bardziej dynamiczne. Sam odgłos chodzenia jakby z jakiejś studni albo jakby szedł rycerze zbrojny.... nie dziwcie się, że są spadki. Jak takie gry będą wydawane to nie wróżę kokosów.
A może ta gra jest przeznaczona dla dzieci ? Szkoda że mojej opinii nie poznałeś o grze w ,, łowienie rybek " bo na co komu rybki ? Kto to będzie łowił ? Dobrze że o tej grze nie jest głośno, bo po co koszta ? A może koszt zrobienia tej gry zwróci się po kilkunastu egzemplarzach ? Daj spokój :P widziałem głupsze i gorsze gry a zyski były. Mnie P.L za bardzo nie interesuje. Bardziej Czarnobyl :)
Zobacz sobie loop hero albo Valheim (kolejny survival) na Steam. Gry indie mają się b.dobrze.
Sęk w tym, że nigdy nie wiadomo co wciągnie graczy.
Ja osobiście widzę dość wysoki i zaciskam zęby z nadzieją, że odbije, bo już raz na All in i One more udało mi się zarobić. Tylko patrzę na długi termin. Niech rośnie i przez rok czy dwa.
A prawie wszyscy zapominają, że tu mowa nie o akcjach gry, a spółki, która ma mieć jakiś tam - jak zwykle bliżej nieokreślony / owiany tajemnicą / ukryty - udział w procesie jej powstawania i potencjalnych zyskach ze sprzedaży.
Gra może być wspaniała, co może nie przeszkodzić AIG popaść w jeszcze głębszą ruinę finansową i organizacyjną.