• Paradise lost Autor: ~Ciekawy [83.8.27.*]
    O GR głośno, a Paradise Lost, które 24 marca ma premiere niepozornie wspina się na global wishlist miejsce po miejscu, może być ciekawie, dzisiaj 138 miejsce, ale w tym tempie może do premiery wskoczyć do top 100!
  • Re: Paradise lost Autor: ~ZłotyStrzał2021 [5.173.200.*]
  • Re: Paradise lost Autor: ~R2D2 [78.11.53.*]
    mnie się klimat Paradise Lost podoba nawet kupiłem gierkę w przedsprzedaży
  • Re: Paradise lost Autor: ~Krokomierz [83.19.142.*]
    Do bólu nudny symulator chodzenie jak dla mnie. Wygląda jak gra sprzed 20 lat. Ludzie takie rzeczy na prawdę kupują ? Mi by się nie chciało tracić na to czasu nawet jakby było za free.

Gra by dużo zyskała gdyby to chodzenie było bardziej dynamiczne. Sam odgłos chodzenia jakby z jakiejś studni albo jakby szedł rycerze zbrojny.... nie dziwcie się, że są spadki. Jak takie gry będą wydawane to nie wróżę kokosów.
  • Re: Paradise lost Autor: ~Krzychu [46.34.240.*]
    A może ta gra jest przeznaczona dla dzieci ? Szkoda że mojej opinii nie poznałeś o grze w ,, łowienie rybek " bo na co komu rybki ? Kto to będzie łowił ? Dobrze że o tej grze nie jest głośno, bo po co koszta ? A może koszt zrobienia tej gry zwróci się po kilkunastu egzemplarzach ? Daj spokój :P widziałem głupsze i gorsze gry a zyski były. Mnie P.L za bardzo nie interesuje. Bardziej Czarnobyl :)
  • Re: Paradise lost Autor: ~Tom [188.124.183.*]
    Zobacz sobie loop hero albo Valheim (kolejny survival) na Steam. Gry indie mają się b.dobrze.
    Sęk w tym, że nigdy nie wiadomo co wciągnie graczy.
    Ja osobiście widzę dość wysoki i zaciskam zęby z nadzieją, że odbije, bo już raz na All in i One more udało mi się zarobić. Tylko patrzę na długi termin. Niech rośnie i przez rok czy dwa.
  • Re: Paradise lost Autor: ~Krzychu [217.166.241.*]
    Niektórym to się wydaje że wystarczy kupić akcje tydzień przed premierą i zaraz sprzedać. Tak to niestety nie działa.
  • Re: Paradise lost Autor: ~Bartłomiej [5.173.88.*]
    A prawie wszyscy zapominają, że tu mowa nie o akcjach gry, a spółki, która ma mieć jakiś tam - jak zwykle bliżej nieokreślony / owiany tajemnicą / ukryty - udział w procesie jej powstawania i potencjalnych zyskach ze sprzedaży.
    Gra może być wspaniała, co może nie przeszkodzić AIG popaść w jeszcze głębszą ruinę finansową i organizacyjną.
  • Re: Paradise lost Autor: ~Jakn [37.71.233.*]
    Moim zdaniem ci którzy tanio oddają, nie długo mogą się zdziwić. Nie ma powodów do takich spadków. Dla mnie okazja, ja dokupiłem .Takie moje zdanie
  • Re: Paradise lost Autor: ~styczeń [37.30.16.*]
    to przez pis taki kurs... https://www.youtube.com/watch?v=H3N8QJK0eAY
  • Re: Paradise lost Autor: ~ken [5.173.64.*]
    Poniżej zeta będzie można zagrać na odbicie do 1,2 zł, no ale z miesiąc trzeba poczekać na tą okazję.
    Szorcik byłby jak znalazł, ale to nie ta liga
  • Re: Paradise lost Autor: ~OMG [178.235.53.*]
    Tak 5.173.64, z pewnością masz rację....
  • Re: Paradise lost Autor: ~MYTH [5.173.16.*]
    https://store.steampowered.com/app/982720/Paradise_Lost/

https://www.gry-online.pl/gry/paradise-lost/ze5bbe

Będzie dobrze, zobaczycie !
[x]
AIGAMES -0,21% 0,96 2025-11-14 13:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.