Torf stosuje się głównie do napowietrzania gleby, staje się ona dzięki temu bardziej przepuszczalna. ... Taki torf ma odczyn neutralny (pH 7), przez co doskonale nadaje się do uprawy konopi. Włókna kokosowe – doskonale spulchniają glebę, mają sporą pojemność wodną i łatwo się nawadniają.6 gru 2019
Enk dla kogo pracujesz?
Nigdy Cię tu nie było a teraz nagle udzielasz się od kilku dni na forum,co dla mnie jest bardzo podejrzliwe
Masz ładnie zachwalać spółkę ale jak tylko ruszy do góry (o ile ruszy) znikniesz jak kamień w wodę
Pytam się raz jeszcze dla kogo pracujesz i ile płacą Ci za każdego posta bez żadnego uzasadnienia?
Masz jaja to odpisz po ludzku
Pozdrawiam
Wali mnie to czy tu byłes czy nie.Ciekawe dla kogo ty pracujesz trolu.Nie podoba sie spółka masz multum innych do wyboru ale ty tu warujesz bo chcesz kupic nizej
chlopcze ja juz dawno temu zakupilem na o wiele nizszych poziomach i cierpliwie czekam, ale jak czytam te miedzy innymi twoje wywody to az mnie mdli jestes pewien swojego 2zl to sie zaloz o nie mieczaku a nie mi tu bzdety wypisujesz
Raczej od dawna tu siedzisz i trolujesz zeby ktos mógł sie obkupic.Masz akcje i chcesz spadków dzieciaku...Komu te sciemy .Do przedszkola nia na giełde sciemy opowiadac trolu