pewnie juz nikt nie ma. Na Mercu sie nasmiewali z matki teresky ze SW jak nie mogl sie pogodzic z przegapionym odjazdem Mercatora wiec raczej Stockwatch z ich analizami niekoniecznie jest rzetelnym zrodlem informacji aczkolwiek na ich obrone powiem ze z wiekszoscia spolek trafiaja lepiej niz domorosli anale z DM... Jesli bedzie umowa z MON to +30, jesli w terminie kulku tygodni nie bedzie to wszystko powyzej 25 jest dobre do zrzutu
pytanie kto to wyciagnąl na te 30 zeta pare dni temu
pewnie juz nikt nie ma. Na Mercu sie nasmiewali z matki teresky ze SW jak nie mogl sie pogodzic z przegapionym odjazdem Mercatora wiec raczej Stockwatch z ich analizami niekoniecznie jest rzetelnym zrodlem informacji aczkolwiek na ich obrone powiem ze z wiekszoscia spolek trafiaja lepiej niz domorosli anale z DM... Jesli bedzie umowa z MON to +30, jesli w terminie kulku tygodni nie bedzie to wszystko powyzej 25 jest dobre do zrzutu
pytanie kto to wyciagnąl na te 30 zeta pare dni temu
Do ilu dojdzie po ewentualnym kontrakcie z MON-em to tego nie wie nikt. To jest giełda Panowie. Ja mam bardzo duży kapitał położony w KBJ i spółkę traktuję długoterminowo. Wahania kilka złotych w lewo lub w prawo są nieistotne. Tutaj oprócz kontraktu z MON-em bardzo ważne są także inne umowy np. z PGNiG itp. Dlatego o kolejne espi jestem spokojny. O wzrosty tym bardziej bo jeśli chcą wejść na GPW (a takie plany są) to kurs musi rosnąć. Pozdrawiam akcjonariuszy.