• analiza na stockwatch Autor: ~kbj [5.184.215.*]
    stockwatch analiza :)
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~Rafał [85.221.135.*]
    I co tam napisali bo nie mam dostępu?
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~kuchcik77 [91.123.208.*]
    pewnie juz nikt nie ma. Na Mercu sie nasmiewali z matki teresky ze SW jak nie mogl sie pogodzic z przegapionym odjazdem Mercatora wiec raczej Stockwatch z ich analizami niekoniecznie jest rzetelnym zrodlem informacji aczkolwiek na ich obrone powiem ze z wiekszoscia spolek trafiaja lepiej niz domorosli anale z DM...
    Jesli bedzie umowa z MON to +30, jesli w terminie kulku tygodni nie bedzie to wszystko powyzej 25 jest dobre do zrzutu

pytanie kto to wyciagnąl na te 30 zeta pare dni temu
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~kuchcik77 [91.123.208.*]
    pewnie juz nikt nie ma. Na Mercu sie nasmiewali z matki teresky ze SW jak nie mogl sie pogodzic z przegapionym odjazdem Mercatora wiec raczej Stockwatch z ich analizami niekoniecznie jest rzetelnym zrodlem informacji aczkolwiek na ich obrone powiem ze z wiekszoscia spolek trafiaja lepiej niz domorosli anale z DM...
    Jesli bedzie umowa z MON to +30, jesli w terminie kulku tygodni nie bedzie to wszystko powyzej 25 jest dobre do zrzutu

pytanie kto to wyciagnąl na te 30 zeta pare dni temu
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~Piotr2 [83.8.126.*]
    17 zł to dużo.
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~Piotr2 [83.8.126.*]
    Wsparcie na 16,00 - 17,00. Zresztą wejdżcie na stockwatch tam też jest analiza. Dlatego takie nasilenie sprzedaży było na 28-29 zł.
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~dlkf [89.64.70.*]
    Niedługo będzie pospieszne odkupowanie po te 30 zł i wyżej
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~Kuchcik77 [31.60.94.*]
    Jesli Mon odpali to tak...jesli lub kiedy
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~Rysiek [87.206.225.*]
    Jak MON odpali to 40 zł będzie żartem
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~WiktorSaba [193.27.14.*]
    Do ilu dojdzie po ewentualnym kontrakcie z MON-em to tego nie wie nikt. To jest giełda Panowie. Ja mam bardzo duży kapitał położony w KBJ i spółkę traktuję długoterminowo. Wahania kilka złotych w lewo lub w prawo są nieistotne. Tutaj oprócz kontraktu z MON-em bardzo ważne są także inne umowy np. z PGNiG itp. Dlatego o kolejne espi jestem spokojny. O wzrosty tym bardziej bo jeśli chcą wejść na GPW (a takie plany są) to kurs musi rosnąć. Pozdrawiam akcjonariuszy.
  • Re: analiza na stockwatch Autor: ~Max [89.228.106.*]
    Ogólnie to słaba ta ich analiza , mało szczegółowa
[x]
KBJ 1,92% 21,20 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.